Χριστουγεννιάτικες ιστορίες με την Σάσα Βούλγαρη

sasa-boulgari V.Paravas
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Για όλους όσους κρύβουν ένα χριστουγεννιάτικο παιδί στην καρδιά τους.

Μια φορά κι ένα καιρό τα Χριστούγεννα ήταν αλλιώτικα! Μπορούσες ακόμα να συναντήσεις ξωτικά! Οι άνθρωποι γιόρταζαν σε μεγάλες συντροφιές γύρω από το τραπέζι μα άφηναν πάντα μια λιχουδιά για τους σκανδαλιάρηδες καλικάντζαρους που τρύπωναν από τις καμινάδες... Κι έλεγαν όλο το βράδυ θρύλους και παραμύθια χριστουγεννιάτικα με ήρωες και ηρωίδες, που είχαν γενναίες και ζεστές καρδιές και ήξεραν να διώχνουν το φόβο και την παγωνιά μακριά.

Αυτά τα Χριστούγεννα, όσο διαφορετικά και αν είναι, ας τα κρατήσουμε ξεχωριστά, μαγικά και γεμάτα Αγάπη. Κι ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!

Απευθείας από το χριστουγεννιάτικα στολισμένο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη, η Σάσα, μια αληθινή παραμυθού, «τρυπώνει» στα σπίτια σας και φέρνει τη λάμψη και το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από την αφήγηση των παραμυθιών της.

Μια μοναδική βραδιά αφήγησης που γοητεύει τις καρδιές όλων εκείνων που έχουν την διάθεση να βλέπουν τον κόσμο με την αθωότητα της παιδικής ψυχής.

Σχεδιασμός-Αφήγηση-Τραγούδισμα: Σάσα Βούλγαρη

Για παιδιά από 4 ετών και οικογένειες.

V.Paravas
Info: Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, 19:30 μ.μ. Πραγματοποιείται μέσω live streaming. Τελική ημερομηνία εγγραφών: 18 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00. Αποστολή κωδικών: 18/12 στις 16:00. Κόστος συμμετοχής ανά σύνδεση: 10€. Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ

Η Σάσα  Βούλγαρη είναι προφορική αφηγήτρια, πρωτοπόρος της νεο–αφήγησης στην Ελλάδα από το 1993, ψυχοπαιδαγωγός, συντονίστρια επιμορφώσεων-εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Ανέπτυξε και διδάσκει τη δική της Μέθοδο Εκπαίδευσης στην Τέχνη της Αφήγησης και στη Δημιουργική Γραφή. Αφηγείται αξιοποιώντας πλούσιες θεματικές για  παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Η πλούσια πορεία της αριθμεί πολυετείς και σταθερές συνεργασίες με Μουσεία και Πολιτιστικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αφηγήθηκε 13 ελληνικά παραμύθια στην σειρά της ΕΤ1  «Ψέμματα κι Αλήθεια έτσι ειν΄ τα Παραμύθια», 1998, σκηνοθεσία Μάνθου Σαντοριναίου που επαναλαμβάνεται ακόμα. Ήταν δύο φορές υποψήφια (2014 & 2015) της SCBWIGreece για το Διεθνές Βραβείο Astrid Lindgren Memorial Award, για το σύνολο του έργου της.