Η πλούσια θεατρική σεζόν του Άνεσις ξεκινά με προσφορές

oresteia-kitsopoulou
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Το Θέατρο ΑΝΕΣΙΣ, γνωστό για τις σημαντικές του παραστάσεις και την πλούσια καλλιτεχνική του ιστορία, ετοιμάζεται να προσφέρει μια σεζόν γεμάτη καινοτομία, ποιότητα και καλλιτεχνική αρτιότητα, παρουσιάζοντας για τον θεατρικό χειμώνα 2024-2025 τέσσερις ξεχωριστές παραστάσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους.

ΜΕΓΑΛΗ EARLY BIRD ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠ0 19-29/9: ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 12€!

Στην κάτω σκηνή η Λένα Κιτσοπούλου σκηνοθετεί, με εξαιρετική διανομή - Ευδοκία Ρουμελιώτη, Χρήστος Σαπουντζής, Χρήστος Μαλάκης, Μαρία Μοσχούρη - το ολοκαίνουργιo έργο της με τίτλο «Η Ορέστεια του Στρίντμπεργκ!» Η ίδια η Λένα μάς δίνει μια πρώτη γεύση από την παράσταση, η οποία αποτελείται από τρία επιμέρους έργα (Ο Χορός του Θανάτου-Οι Δανειστές-Η Πιο Δυνατή): «Τέσσερις ηθοποιοί με ένα μόνο μηνιάτικο θα ερμηνεύουν και θα κοπανιούνται όλη νύχτα μέσα σε τρία έργα εξίσου κουραστικά και τα τρία, εξίσου ανεπίκαιρα και τα τρία, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την λεωφόρο Κηφισιάς, αφού σίγουρα θα μπαινοβγαίνουν, γιατί ποιος αντέχει να βλέπει τρία έργα το ένα μετά το άλλο;» …η συνέχεια επί σκηνής σε μια παράσταση που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί όσο καμία άλλη.

Παράλληλα θα παρουσιάζεται το «Εφύτευσεν ο Θεός Παράδεισον» των C for Circus, η σπουδαιότερη ίσως παράσταση των τελευταίων χρόνων, με διαρκή sold out και πολλά βραβεία, σε κείμενο & σκηνοθεσία Βαλέριας Δημητριάδου. Ένα έργο γροθιά στο στομάχι, εμπνευσμένο από πραγματικές ιστορίες θυμάτων, που πραγματεύεται ένα τραγικά επίκαιρο θέμα, μία από τις ισχυρότερες μορφές έμφυλης βίας, το sex trafficking.

Στην πάνω σκηνή θα μας ταξιδέψει, σε κείμενο της Τζούλιας Διαμαντοπούλου και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αγιοπετρίτη Μπογδάνου, η αληθινή συγκινητική ιστορία του «Ανθρώπου Ελέφαντα», ενός φρικτά παραμορφωμένου άνδρα, που έγινε γνωστή από την πολυβραβευμένη κινηματογραφική ταινία του David Lynch και δεν έχει σταματήσει να εμπνέει το κοινό από την πρώτη της καταγραφή το 1920!

Φωτό: Λίνα Οικονόμου

Στον ίδιο χώρο η Λίλλυ Μελεμέ σκηνοθετεί τους Αναστασία Παντούση και Γιώργο Νούση, στο «ANNA - X», που πραγματεύεται την αληθινή ιστορία της Άννας Σορόκιν, της πλούσιας δήθεν κληρονόμου, που εξαπάτησε την ελίτ της Νέας Υόρκης! Μια ιστορία δαιμόνιας ευστροφίας  που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τέχνη αντιγράφει τη ζωή. Το έργο παρουσιάζεται κατ’ αποκλειστικότητα, απευθείας από το West End.

Παράλληλα ανακοινώνεται μεγάλη προσφορά προπώλησης, ΜΟΝΟ ΜΕ 12€, για αγορές που θα γίνουν το διάστημα 19-29 Σεπτεμβρίου.

Info
Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων 
Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας: τηλεφωνικά στο 210 0080900 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-18:00), εδώ και από τα γραφεία της Happy Productions, Μεσογείων 326, Αγ.Παρασκευή (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-18:00).

Θέατρο Άνεσις
Λεωφόρος Κηφισιάς 14, Αθήνα Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-0080900
Πρόσβαση στο Θέατρο Άνεσις
Μετρό: Στάση Αμπελόκηποι
Λεωφορείο: 550, Α7, Β5, Ε14