Νέες σάλτσες DOLMIO μόνο με φυσικά συστατικά και ντομάτες που μεγαλώνουν στον ήλιο!

nees-saltses-dolmio-mono-me-fusika-sustatika-kai-ntomates-pou-megalonoun-ston-ilio

ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Οι σάλτσες DOLMIO αποτελούν τη νέα φυσική πρόταση για εύκολο και νόστιμο μαγείρεμα, σε πέντε καταπληκτικές γεύσεις που συνοδεύουν με μοναδικό τρόπο τα ζυμαρικά μας.

Οι κόκκινες σάλτσες DOLMIO, περιέχουν ντομάτες ελληνικής παραγωγής, παράγονται από 100% φυσικά συστατικά και έχουν «μαγέψει» τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Μπορούν να συνδυαστούν με εκατοντάδες συνταγές για όλα τα γούστα -ειδικά για μακαρόνια με κιμά- και αποτελούν τη νέα φυσική πρόταση για εύκολο και νόστιμο μαγείρεμα, σε πέντε καταπληκτικές γεύσεις.

Πώς; Βράζουμε για 5 λεπτά στην κατσαρόλα και προσθέτουμε… λίγη φαντασία, καθώς πρόκειται για σάλτσες ντομάτας που ταιριάζουν με όλα τα φαγητά. Σας συστήνουμε λοιπόν την κλασική, την έξτρα κρεμμύδι και σκόρδο, την έξτρα μανιτάρια και την έξτρα πικάντικη!

Αν πάλι η όρεξή μας άνοιξε για μια λαχταριστή Carbonara DOLMIO, η οποία δεν περιέχει τεχνητά συντηρητικά, ούτε χρωστικά και αρώματα, τότε ακολουθούμε τα εξής βήματα: Σε ένα πυρέξ με βρασμένα ζυμαρικά προσθέτουμε ζεστό bacon και τυρί της αρεσκείας μας. Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα DOLMIO Carbonara και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200οC.

Ψάξτε λοιπόν στα ράφια για τον κύριο με το μουστάκι και θα φάτε εύκολα, νόστιμα και γρήγορα!