Μάθετε για τη μακροβιοτική διατροφή και τα οφέλη σε νεφρά και ουροδόχο κύστη
Ένα πολύ ενδιαφέρον online σεμινάριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, με αντικείμενο τη μακροβιοτική διατροφή, από το WellDay – Live Longevity.
Η Μακροβιοτική διατροφή είναι ένα είδος διατροφής που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εφαρμογή της φιλοσοφικής αρχής του γιν και του γιανγκ και δίνει έμφαση στα παραδοσιακά τρόφιμα, την εποχιακή επίδραση στη διαθεσιμότητα των τροφίμων και συστήνει τρόφιμα βιολογικής καλλιέργειας και όσο το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένα.
Αν θέλετε να ενημερωθείτε γι’ αυτή τη διατροφή και για το πώς μπορεί να ωφελήσει την υγεία και το ουροποιητικό σύστημα, εγγραφείτε στο online σεμινάριο της WellDay – Live Longevity που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 30/5 12.00-14.00, με εισηγήτρια την Μαριάννα Χρυσικάκου, Αρχισυντάκτρια της πλατφόρμας εκπαιδευτικών υπηρεσιών ευζωίας WellDay – Live Longevity και την Λένα Ζάμπογλου που ξεκίνησε την κατάρτιση της στη Μακροβιοτική Διατροφή από το Kushi Institute of Europe στο Βέλγιο και το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εισηγητών του Simon Brown στην Αθήνα, η οποία θα μιλήσει για τις εφαρμογές της Μακροβιοτικής Διατροφής.
Συγκεκριμένα, το σεμινάριο θα περιλαμβάνει:
- Εισαγωγή στα 5 Στοιχεία
- Η Εποχική Ενέργεια του Χειμώνα (Νερό)
- Νεφρός & Ουροδόχος Κύστη
- Ανατομικά Χαρακτηριστικά των Οργάνων
- Κύριες & Δευτερεύουσες Λειτουργίες του Οργάνων
- Πρωτεύοντες Μεσημβρινοί
- Ορόσημα Φυσιογνωμικής διάγνωσης
- Συμπτώματα ανισορροπίας
- Κατάλληλες/ ακατάλληλες τροφές
Στην τάξη μαγειρικής, θα μάθετε να φτιάχνετε σαλάτα οσπρίων και εποχικών λαχανικών της Λένας, αλλά και θεραπευτικό ρόφημα με χυμό μήλου, τζίντζερ και κούζου.
Info
www.wellday.gr
εισφορά συμμετοχής: €15 έως €25 ανάλογα με τις ατομικές σας δυνατότητες μέσω ηλεκτρονικής κατάθεσης