Την Διεθνή Ημέρα Γιόγκα ετοιμάζεται (και) μια Vegan Fiesta

laxanika-vegan
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Γιόγκα, ο vegan τρόπος ζωής και διατροφής θα έχει τη δική του θέση για όσους τον ασπάζονται, αλλά και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν λίγο καλύτερα.

Η 9η Διεθνής Ημέρα της Γιόγκα με θέμα «Γιόγκα για την Ανθρωπότητα» έρχεται αυτή την Κυριακή 18/6 από την πρεσβεία της Ινδίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδος και τον Σύλλογο ΣίβαΟΜ. Είτε ασχολείστε με τη γιόγκα, είτε όχι, μπορείτε να επισκεφτείτε την εκδήλωση και να μιλήσετε με τους δασκάλους, να παρακολουθήσετε μαθήματα και ομιλίες που θα σας φέρουν σε επαφή με τη φιλοσοφία, τις πρακτικές και τις αρχές της Γιόγκα, με σκοπό να σας εμπλουτίσουν σωματικά, αλλά και πνευματικά.

 Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η Vegan Fiesta, μια μη-κερδοσκοπική βίγκαν εκδήλωση που απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, κοινωνικού και οικονομικού στρώματος, σε όσους ενδιαφέρονται για τον βίγκαν τρόπο ζωής και θα ήθελαν συμβουλές και υποστήριξη μέσα σε ένα ευχάριστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον, μαθαίνοντας για νέα προϊόντα που δεν ήξεραν. Ευπρόσδεκτοι, φυσικά, είναι και επισκέπτες που απλά αναρωτιούνται για το τι τρώνε οι βίγκαν.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν υποκατάστατα κρέατος και ψαριού, φυτικά βούτυρα, φυτικά γάλατα και ροφήματα, ζυμαρικά, σνακ, βότανα και άλλα τρόφιμα. Θα μάθετε πώς να αντικαταστήσετε το κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά σε αγαπημένες τους συνταγές (πίτσα, μουσακά, σουβλάκι, πίτα γύρο, στιφάδο κτλ.), ώστε να συνεχίσετε να τις απολαμβάνετε με την ίδια ή/και καλύτερη γεύση και χωρίς χοληστερόλη ή άλλες βλαβερές ουσίες που έχουν τα ζωικά παράγωγα για τον οργανισμό μας.
Ακόμα θα υπάρχουν καλλυντικά, σαπούνια, αποσμητικά, κρέμες και άλλα προϊόντα περιποίησης που είναι οικολογικά, δερματολογικά ελεγμένα, πιστοποιημένα βίγκαν και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Θα υπάρχουν επίσης ρούχα χωρίς γούνα, δέρμα ή μαλλί και άλλα χρήσιμα προϊόντα για την καθημερινότητα.

Info
Vegan Fiesta/Διεθνής Ημέρα Γιόγκα
Περιστύλιο Ωδείου Αθηνών
18/6, 16:30 – 20:30
είσοδος δωρεάν