Πώς περιποιείται η Lady Gaga το πρόσωπό της;

ladygaga
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

H 37χρονη τραγουδίστρια που μας έχει κατακτήσει και με το στυλ της, αλλά και με τη μοναδική χροιά της, δεν θα μπορούσε να μην παράσχει την απαραίτητη φροντίδα στο δέρμα της. Ας δούμε, λοιπόν, πού οφείλεται μέρος της λάμψης της.

Χρησιμοποιεί βιταμίνη C
Το serum βιταμίνης C αφήνει το δέρμα απαλό, σφιχτό και λαμπερό, γι’ αυτό και η lady Gaga το χρησιμοποιεί μαζί με την ενυδατική της. Η έλλειψη βιταμίνης C στην επιδερμίδα έχει συσχετιστεί τόσο με την μείωση παραγωγής κολλαγόνου όσο και με τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης. Από την άλλη, η παρουσία βιταμίνης C σε μια κρέμα ενυδάτωσης, όπως και σε serum, κρέμες ματιών ή booster, ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την ελαστικότητά της και να καταπολεμήσει τις βλάβες του οξειδωτικού στρες.

 Λατρεύει τις μάσκες προσώπου
Στην πραγματικότητα τις χρησιμοποιεί συνέχεια και έχει ποικιλία: άλλη για ενυδάτωση, άλλη για αντιγήρανση, άλλη για καθαρισμό και λάμψη. Η κάθε μάσκα έχει τη χρήση της και μάλιστα χρησιμοποιεί πολύ την αντιγηραντική στην προετοιμασία του μακιγιάζ της, καθώς συσφίγγει τους πόρους και αφήνει το δέρμα απαλό για την εφαρμογή των προϊόντων. Εκτός από τις μάσκες, χρησιμοποιεί πολύ και eye-patches για να διορθώσει τα κουρασμένα και πρησμένα μάτια, όταν χρειάζεται.

Κάνει συχνές περιποιήσεις προσώπου
Η Lady Gaga αφήνεται συχνά στους ειδικούς για να περιποιηθούν το δέρμα της αναλόγως τις ανάγκες της. Scrub με υαλουρονικό, καθαρισμός, serum λάμψης, όλα τα δοκιμάζει αναλόγως το τι χρειάζεται το δέρμα της τη δεδομένη στιγμή.

Κάνει συχνά μασάζ προσώπου με μικρορεύματα
Τα μικρορεύματα είναι μια καινούργια αντιγηραντική τεχνική που σμιλεύει το πρόσωπο και τονώνει το δέρμα με ρεύμα χαμηλής έντασης. Το συγκεκριμένο μασάζ που προτιμά η διάσημη τραγουδίστρια βελτιώνει την κυκλοφορία, απελευθερώνει την ένταση και μειώνει το πρήξιμο συνδυάζοντας τα μικρορεύματα με μασάζ πιέσεων με τα δάχτυλα.