Με τι συνεχίζουμε την αντιηλιακή προστασία μετά τις διακοπές;

kopela-gunaika-ilios
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Νομίζατε ότι επειδή επιστρέψατε από τις διακοπές, μπορείτε να πετάξετε το αντιηλιακό σας και να επιστρέψετε στην απλή ενυδατική; Γράψτε λάθος!

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα (ισχύει), αλλά αυτό σημαίνει ότι έχει και πολύ ήλιο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κι όταν γνωρίζουμε ότι η αντιηλιακή προστασία είναι απαραίτητη όλο το χρόνο, ακόμη και τις συννεφιασμένες ημέρες, καταλαβαίνετε ότι αν το αντιηλιακό σας τελείωσε, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε νέες επιλογές για την προστασία σας κι ας έχετε επιστρέψει στη βάση σας, μακριά από τα κρυστάλλινα νερά των Κυκλάδων και τις τιρκουάζ αποχρώσεις του Ιονίου. 

Γι' αυτό το διάστημα, λοιπόν, και για να προστατευείτε από την πρόωρη γήρανση, αλλά και από τον κίνδυνο για περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές δερματικές βλάβες, δοκιμάστε την best-seller αντηλιακή προσώπου Biome με SPF50 της Natura Siberica, με υαλουρονικό οξύ.

Αυτή η ελαφριά αντηλιακή ενυδατική κρέμα δίνει στο δέρμα μια αίσθηση ενυδάτωσης, παρέχει υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και προλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ταυτόχρονα, χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα για μια φυσική υγιή λάμψη, αφήνοντας το δέρμα φρέσκο παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

Συνδυάστε την αντηλιακή προσώπου Biome με SPF50, με τον ορό προσώπου Biome αναγέννησης που αναπληρώνει την ενέργεια του δέρματος και ξυπνάει τη φυσική του λάμψη, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη δράση της αντηλιακής. Δύο πολύτιμα συστατικά στον ορό συνδυάζονται για να αναπληρώσουν την ενέργεια του δέρματός σας και να διατηρήσουν μια τέλεια επιδερμίδα. Περιέχει οργανικό υδρολύτη Altai Oblepikha και συνένζυμο Q10 που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και αποκαθιστά τη φυσική σφριγηλότητα του δέρματός σας.