Τα σανδάλια του καλοκαιριού έρχονται από την Ancient Greek Sandals

ancient-greek-sandals
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Το καλοκαίρι θέλει το σανδάλι του και απ’ ό,τι φαίνεται φέτος θα τα φορέσουμε πολύ νωρίτερα. Η Ancient Greek Sandals μας κάνει τις προτάσεις της, συνεχίζοντας την ωδή στην ομορφιά που εμπνέουν διαχρονικά τα αρχαία ελληνικά αντικείμενα και σχήματα.

Είτε στο νησί, είτε στην πόλη, το σανδάλι είναι στα must της γκαρνταρόμπας μας το καλοκαίρι, για άνεση και στυλ με διαχρονική αξία. Κι αν θέλετε φέτος να ανανεώσετε τις επιλογές σας, η συλλογή MAIN SS24 των Ancient Greek Sandals για το Καλοκαίρι 2024 έχει να σας κάνει πολλές προτάσεις.

Αποτελεί μια εμπλουτισμένη εξέλιξη της συλλογής Resort 24 και δίνει έμφαση στα σανδάλια με λεπτά δερμάτινα λουράκια και τις διακοσμήσεις με χρυσά και ασημένια στοιχεία, οι οποίες κυμαίνονται από διακριτικά studs μέχρι πιο ογκώδη, εντυπωσιακά στολίδια εμπνευσμένα από τη μινωική τέχνη.

Για τη συλλογή ΜΑΙΝ SS24, οι Ancient Greek Sandals πειραματίζονται όπως κάθε σεζόν με διάφορες υφές και υλικά, όπως η ψάθα, το κροκό δέρμα, τα μεταλλικά χρώματα, το σουέτ δέρμα αλλά και τα εμαγιέ διακοσμητικά στοιχεία.  Όλα τα σανδάλια της συλλογής SS24 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τo ανεπιτήδευτο στυλ της παραλίας, αλλά και κάθε εμφάνισή του καλοκαιριού, από το πρωί ως το βράδυ. 

Fisherman Sandals
Ένα στυλ σανδαλιού που δίνει λύση στο άγχος του τέλειου πεντικιούρ. Κλειστά μπροστά τόσο-όσο-πρέπει, τα best-seller fisherman σανδάλια Cosmia και Homeria επιστρέφουν δυναμικά και αυτή τη σεζόν σε δύο νέες εκδοχές: σε κροκό δέρμα (μαύρο ή στην απόχρωση της σκουριάς) καθώς και σε φυσική ή μαύρη raffia.

Croc Sandals
Απογειώνοντας την τάση του γυαλιστερού κροκό δέρματος, οι Ancient Greek Sandals αναβιώνουν κάποια κλασικά σχέδια σε μαύρο χρώμα αλλά και στην απόχρωση της σκουριάς. Ιδανικά για να συνδυαστούν με minimal outfits, τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές.

NEW CLASSICS
Δύο συμμετρικά κομμάτια δέρματος ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα νέο κλασικό σχέδιο, ιδανικό εκφραστή του καλοκαιρινού στυλ. Αυτά τα ευέλικτα φλατ σανδάλια, καθώς κι ένα θηλυκό σχέδιο με block heel, επιστρατεύουν τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις του brand, σε δέρμα vachetta ή σουέτ.

ΤΗΕ BEE GROUP
Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των σχεδίων του Bee Group είναι το Χρυσό Κόσμημα των Μαλίων (γνωστό κι ως το κόσμημα των μελισσών ή σφηκών), που ανακαλύφθηκε το 1930 στα Μάλια της Κρήτης και αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της Μινωικής χρυσοτεχνίας (1800 – 1700 π.Χ.). Το μενταγιόν μέλισσας, στο σύνολό του, έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε ένα σχέδιο, τη χαμηλή πλατφόρμα Melissa. Στα υπόλοιπα, το κόσμημα έχει αποδομηθεί σε επιμέρους στοιχεία που κοσμούν διάφορα στυλ σανδαλιλών, από τα κλασικά φλατ και τις πλατφόρμες έως τα πέδιλα με block heel.  Όλα τα σχέδια διατίθενται στις κλασικές αποχρώσεις των Ancient Greek Sandals, όπως το φυσικό και υπόλευκο δέρμα vachetta, καθώς και σε πιο ιδιαίτερα υλικά όπως το σουέτ.

ΤΗΕ 70s DISCO GROUP
Η disco glam αισθητική συναντά την αρχαιότητα σε αυτά τα άκρως καλοκαιρινά σανδάλια, που διατίθενται αποκλειστικά σε κίτρινο χρυσό χρώμα, είτε στην κλασική φλατ κατασκευή είτε σε ψηλοτάκουνη πλατφόρμα. Ιδανικά για τις βραδινές εξόδους στην πόλη ή στο νησί.

THE FLIP FLOP GROUP
Όταν πρόκειται για ένα καλοκαιρινό, άνετο σανδάλι που μπορείς να φοράς όλη μέρα, την απάντηση δίνουν αυτά τα απλά και κομψά σχέδια της σειράς Flip Flop. Το γκρουπ περιλαμβάνει ένα slide, ένα back-strap σχέδιο και ένα lace-up σανδάλι με λεπτά λουράκια. Κατασκευασμένα με την κλασική flip flop σόλα, όλα τα σχέδια του γκρουπ είναι διαθέσιμα σε μαύρο, πλατινέ και στην απόχρωση του μπισκότου. 

FOOTBED & WAVESOLES
Ο ανατομικός Footbed πάτος προσφέρει καλύτερη εφαρμογή και άνεση στο περπάτημα, ενώ παράλληλα χαρίζει επιπλέον στήριξη στην καμάρα του ποδιού. O πάτος είναι επενδυμένος είτε με μαλακό δέρμα nappa είτε με δέρμα καστόρι για να ταιριάζει με το άνω μέρος του σανδαλιού. Η σειρά περιλαμβάνει το κλασικό backstrap σχέδιο Maria και δύο καινούρια slide σχέδια, Mera και Diogenia. Σε κλασικές και ευκολοφόρετες αποχρώσεις, τα footbed σανδάλια είναι η επιτομή της χαλαρής, ανεπιτήδευτης κομψότητας για το καθημερινό ντύσιμο του καλοκαιριού. Το best-seller σχέδιο Salamina και η νέα έκδοση Zerelia κυκλοφορούν επίσης στις πιο σοφιστικέ αποχρώσεις της γήινης παλέτας, σε μια από τις πιο άνετες και ανατομικές σόλες των Ancient Greek Sandals - ιδανικά για να σας ταξιδέψουν παντού.

ΤΗΕ GORDIAN KNOT
Αντλώντας το όνομά του από το διάσημο αρχαίο ελληνικό μύθο του «Γόρδιου Δεσμού» και τον Μέγα Αλέξανδρο, αυτό το σχέδιο αναφέρεται στον περίπλοκο και δισεπίλυτο κόμπο που έδενε το άρμα του Γόρδιου σε κολόνα στον ναό του Δία. Λέγεται ότι όποιος θα κατάφερνε να τον λύσει ήταν προορισμένος να κατακτήσει όλη την Ασία – ο Μέγας Αλέξανδρος μη μπορώντας να τον λύσει, τον έκοψε με το ξίφος του. Εμείς σάς προτρέπουμε να κάνετε το αντίθετο: δέστε το lace-up σχέδιο Gordian Knot με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Κυκλοφορεί σε μαύρο, υπόλευκο, φυσικό και cotto χρώμα, καθώς και πλατινέ. 

WEDGE STYLES
H πλατφόρμα ύψους 6 εκ. διαθέτει επενδυμένο, αφρώδη πάτο προσφέροντας έξτρα ύψος στην σιλουέτα, διατηρώντας παράλληλα την άνεση στο περπάτημα και την εφαρμογή. Τρία διαφορετικά στυλ σανδαλιών με τολμηρά σχέδια στο άνω μέρος, από δέρμα vachetta, συνθέτουν αυτό το γκρουπ και διατίθενται σε μαύρο, natural και πλατινέ, καθώς και σε φυσική raffia. To μίνιμαλ σχέδιο Siopi με τα πολλαπλά λουράκια είναι τώρα διαθέσιμο και σε πλατφόρμα ύψους 3,5 εκ. Σε μαύρο και πλατινέ χρώμα είναι ιδανικό για το dress code του πάρτυ, ενώ σε off white και φυσική απόχρωση είναι η τέλεια επιλογή για τις smart casual εμφανίσεις.