Πώς θα προστατέψουμε από τον ήλιο το δέρμα με ατέλειες;

nivea-sun
ΤΡΙΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Όσο ο καιρός ζεσταίνει και το καλοκαίρι πλησιάζει, ο ήλιος δείχνει ακόμη περισσότερο τα «δόντια» του απέναντι στο δέρμα μας κι εμείς πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας.

Ξέρουμε ότι όλο το χρόνο ο ήλιος αποτελεί σύμμαχό μας για το 20λεπτο της έκθεσης που συμβάλλει στην παραγωγή της απαραίτητης βιταμίνης D, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να προστατευόμαστε αν θέλουμε να προλάβουμε τη φθορά του δέρματός μας, τη φωτογήρανση και φυσικά βλάβες και καρκινώματα/μελάνωμα. Η αντιηλιακή προστασία είναι απαραίτητη όλο το χρόνο και ακόμη περισσότερο τώρα το καλοκαίρι που ο ήλιος είναι έντονος και η έκθεσή μας μεγαλύτερη. Τι συμβαίνει, όμως, αν το δέρμα μας έχει τάση για ατέλειες ερεθισμούς, λιπαρότητα κ.ο.κ.; Τότε χρειάζεται να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν.

Η νέα πρόταση της NIVEA
Γι’ αυτές τις περιπτώσεις, η NIVEA λανσάρει ένα νέο προϊόν της αντηλιακής σειράς προσώπου NIVEA SUN, το NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+, που εξασφαλίζει υψηλή αντηλιακή προστασία και απευθύνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες επιδερμίδων με τάση για ατέλειες. Αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν της αντηλιακής σειράς προσώπου NIVEA SUN που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία, σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες επιδερμίδων με τάση για ατέλειες. Χάρη στη εξειδικευμένη σύνθεσή του με σύμπλεγμα Anti-Blemish και Νιασιναμίδη, το NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+, δρα ενάντια στο φράξιμο των πόρων απορροφά την λιπαρότητα και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Παράλληλα, προλαμβάνει την εμφάνιση ερεθισμών και ατελειών της επιδερμίδας προσφέροντας μια υγιή και λαμπερή όψη ενώ η ελαφριά και μη λιπαρή του σύνθεση με 0% κολλώδη αίσθηση το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση, με ματ αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 8 ώρες.

Το NIVEA SUN UV Face Derma Skin Clear SPF50+ προστατεύει την επιδερμίδα εξωτερικά από τις ακτίνες UVA/UVB και από τις επιπτώσεις της Ορατής Ακτινοβολίας Υψηλής Ενέργειας (HEVL), όπως η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα εκ των έσω χάρη σε ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό – το εκχύλισμα γλυκόριζας που ενεργοποιεί τον αμυντικό μηχανισμό της ίδιας της επιδερμίδας.

Τώρα, λοιπόν, που ο ήλιος είναι πολύ περισσότερο αισθητός και έντονος, μην καθυστερείτε άλλο στην κατάλληλη επιλογή προϊόντων με βάση τις ανάγκες σας.