Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσαν στυλιστικά -κι όχι μόνο- την Eurovision 2024

eurovision
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2024

Η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε μία μοναδική εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης, κατά την διάρκεια του Β' Ημιτελικού, ενώ η Ελένη Φουρέιρα είχε μια «καθηλωτική» εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024. Δείτε τις εντυπωσιακές στυλιστικές επιλογές τους.

Ο Α’ ημιτελικός της Eurovision «έλαβε χώρα» το βράδυ της 7ης Μαΐου, στη σκηνή του Malmö Arena της Σουηδίας. Ο ετήσιος αγαπημένος μουσικός διαγωνισμός ξεκίνησε με το εκρηκτικό opening act της pop star Ελένης Φουρέιρα που επέστρεψε με το αγαπημένο τραγούδι «Fuego» που είχε «γράψει» ιστορία στην σκηνή της Eurovision το 2018.

Η λαμπερή star εμφανίστηκε στην σκηνή με μια sexy δημιουργία σε χρυσούς τόνους by Celia Kritharioti, κεντημένη με φελλούς και κρύσταλλα Swarovski. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στην προχθεσινή εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η εξαιρετική δημιουργία της κορυφαίας ελληνίδας σχεδιάστριας συνδυάστηκε άψογα με ένα ζευγάρι ψηλά χρυσά πέδιλα, με ένα set από 2 χρυσές χειροπέδες και ένα λαμπερό makeup με έμφαση στα μάτια.

Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να «καθηλώσει» και να αναστατώσει για μια ακόμη φορά τους Eurofans, με την φλογερή της εμφάνιση που θύμιζε αμαζόνα και την χορευτική διασκευή του τραγουδιού που το 2018 της είχε δώσει την 2η θέση στον μουσικό διαγωνισμό.

Εντυπωσιακή, όμως, ήταν και η Έλενα Παπαρίζου που ξεσήκωσε το κοινό της 68ης διοργάνωσης, τραγουδώντας το διαχρονικό «My Number One» και χορεύοντας υπό τους ήχους της λύρας 19 χρόνια μετά την πρωτιά που έφερε στην Ελλάδα, στον 50ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2005.
 

Η σταρ, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ, επέλεξε να φορέσει μία εκθαμβωτική ολόσωμη φόρμα με 700.000 χιλιάδες κρύσταλλα του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου στα χρώματα του μπλε, του χρυσού και του κίτρινου συμβολίζοντας την ελευθερία, την δύναμη και το φως μέσα από αρχαϊκά μοτίβα.

Να σημειώσουμε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια φέτος πρόκειται να ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας το βράδυ του μεγάλου τελικού στις 11 Μαΐου.