Νέο serum μπορεί να αντιμετωπίσει την υπερμελάγχρωση που ταλαιπωρεί 1 στις 3 γυναίκες

gunaika-prosopo-serum
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Η La Roche-Posay λανσάρει το νέο ​Mela B3 Serum που υπόσχεται να καταπολεμήσει το πρόβλημα της υπερμελάγχρωσης που κάθε καλοκαίρι «φουντώνει».

Το ποσοστό των γυναικών σε όλο τον κόσμο που υποφέρει από ενοχλητικές πανάδες, καφέ στίγματα και διάσπαρτα σκούρα σημάδια είναι τουλάχιστον 1 στις 3, και φυσικά δεν εξαιρούνται ούτε οι celebrities, όσο λαμπερό και ομοιόμορφο κι αν φαίνεται το δέρμα τους στα φώτα. Μιλάμε φυσικά για το πρόβλημα της υπερμελάγχρωσης, που όπως εξηγεί η Ελίνα Θεοδωρακοπούλου, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Συνεργάτις της La Roche-Posay «αποτελεί ένα συχνό δερματολογικό πρόβλημα, μια χρόνια φλεγμονώδη διεργασία,  η οποία, όταν προσβάλει και το πρόσωπο, έχει σημαντικές ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις. Η υπερμελάγχρωση ή δυσχρωμία εκδηλώνεται ως μια πιο σκουρόχρωμη βλάβη, σαν ένας «λεκές» πάνω στο δέρμα μας, ενώ η θεραπευτική του αντιμετώπιση δεν είναι απλή. Το νέο δραστικό μόριο Melasyl™, από τη La Roche-Posay, μέσα από πολυετή και συστηματική έρευνα, αποτελεί μια σημαντική δερματολογική καινοτομία στη ρύθμιση της σύνθεσης της μελανίνης, της βασικής χρωματικής του δέρματος, ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά την υπερμελάγχρωση».

Η La Roche-Posay, λοιπόν, ανακοινώνει τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα καινοτομία της, στον τομέα της υπερμελάγχρωσης, λανσάροντας το νέο MELA B3 Serum, με το ενεργό συστατικό Melasyl™. Το νέο MELA B3, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με καταξιωμένους δερματολόγους και ειδικούς στην υπερμελάγχρωση, συνδυάζει το δραστικό μόριο Melasyl™ –την απόλυτη «παγίδα μελανίνης»– με 10% αντιφλεγμονώδη Νιασιναμίδη (γνωστή και ως Βιταμίνη B3) και άλλα δερματολογικά ενεργά συστατικά για ισχυρότερη δράση ενάντια στην υπερμελάγχρωση και με ορατά αποτελέσματα σε μια εβδομάδα. Το Melasyl™ λειτουργεί διαφορετικά από τα παραδοσιακά συστατικά ανακόπτοντας τη δραστηριότητα της μελανίνης προτού σχηματιστούν δυσχρωμίες στο δέρμα.​ Είναι το πρώτο και το μοναδικό ενεργό συστατικό που παγιδεύει και εξαλείφει τις πρόδρομες ουσίες της μελανίνης κατά τα πρώιμα στάδια της διαδικασίας υπερπαραγωγής μελανίνης. Έτσι, προλαμβάνει την υπερμελάγχρωση και, ταυτόχρονα, μειώνει την ένταση των ήδη υπαρχουσών δυσχρωμιών. Εξασφαλίζει υψηλότερη αποτελεσματικότητα, ενώ σέβεται τη φυσιολογία του δέρματος.​

Το νέο ενεργό συστατικό για την καταπολέμηση της υπερμελάχρωσης, όπως ποτέ ξανά, προέκυψε μετά από 18 χρόνια μελετών στο Τμήμα Έρευνας & Καινοτομίας της L’Oréal, και είναι κατοχυρωμένο με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.​ Για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα κατά της υπερμελάγχρωσης, λοιπόν, βάλτε στο πρόγραμμα και το νέο MELA B3 και φυσικά καθημερινή χρήση αντηλιακού, όπως συμβουλεύει η Μαριάννα Haddad, Brand Director της La Roche-Posay.