H εσπαντρίγια παραμένει πρωταγωνίστρια του καλοκαιριού

mourtzi Fergadis Manos
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Οι διαχρονικές iconic εσπαντρίγιες πρωταγωνιστούν στην συλλογή Μοurtzi Summer '24 και σίγουρα θα προσθέσουν στυλ στο καλοκαίρι σας.

Οι εσπαντρίγιες είναι ιδανικές για τις πιο casual μέχρι τις πιο formal εμφανίσεις σας, ενώ κολακεύουν ιδιαίτερα τα πόδια. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι συνδυάζονται εύκολα με τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, βερμούδες, σορτσάκια και φούστες ή αέρινα φορέματα κάθε μήκους δημιουργώντας έτσι look που αποπνέουν αέρα θηλυκότητας και έξυπνα outfits που θα σας συνοδεύουν παντού, από το γραφείο, μέχρι επίσημες εξόδους και περιστάσεις.

Fergadis Manos
Fergadis Manos

Συνώνυμες με το καλοκαίρι είναι και οι εσπαντρίγιες της εταιρείας υποδημάτων Mourtzi, που πρωταγωνιστούν στην νέα συλλογή και αποτελούν το απόλυτο fashion statement και για αυτό το καλοκαίρι. Διαχρονικά κομμάτια, σε διάφορα χρώματα, ανεξάρτητα από τα trends, που αποπνέουν καλοκαιρινό και στιλάτο αέρα, ενώ δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Όποιο και αν είναι το στυλ σας, minimal, casual ή boho, οι εσπαντρίγιες Μourtzi θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σας.

Info
www.mourtzi.com
Ερμού 18, Αθήνα