Ποιο είναι το next best thing μετά το botox για τις ρυτίδες;

gunaika-omorfia-derma
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Εμπνευσμένο από τις ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης, το Time Filler Shot 5XP προσφέρει ακριβώς την ιδανική δοσολογία για τη λείανση των γραμμών έκφρασης.

Η βοτουλινική τοξίνη (botulinum toxin) τύπου Α που χρησιμοποιείται στην αισθητική ιατρική είναι ένα ένζυμο που επηρεάζει το δεύτερο στάδιο στις μυικές συσπάσεις: μπλοκάρει το σύστημα επικοινωνίας νευρών-μυών και τους νευροδιαβιβαστές, που με τη σειρά τους εμποδίζουν τις συσπάσεις. Μιλάμε φυσικά για το γνωστό σε όλους botox. Εδώ και αρκετά χρόνια, οι ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης αποτελούν την αισθητική επέμβαση στις γυναίκες ηλικίας μεταξύ 30 και 39. Υπάρχει, όμως, κι άλλος τρόπος να τιθασεύσετε τις ρυτίδες, με το Time Filler Shot 5XP.

Τι συμβαίνει με τις γραμμές έκφρασης και πώς δρα το Time Filler Shot 5XP
Οι γραμμές έκφρασης ξεκινούν από την ηλικία των 30 και διακρίνονται σε 5 τύπους: ρυτίδες μετώπου, ρυτίδες ματιών (πόδι της χήνας), ρυτίδες στο άνω χείλος, ρυτίδες μεσόφρυου, ρυτίδες γύρω από τα χείλη. Όλες είναι το αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενων μυικών συσπάσεων. Όταν το δέρμα είναι νεανικό, επιστρέφει φυσικά στην αρχική του θέση μετά από αυτές τις συσπάσεις, αλλά με τον χρόνο γίνεται λιγότερο ελαστικό και οι ρυτίδες πιο επίμονες.

 Ο καλύτερος τρόπος για λείανση των γραμμών έκφρασης, ή ακόμα και για πρόληψή τους αν η θεραπεία ξεκινήσει αρκετά νωρίς, είναι να περιοριστεί η ένταση των μυικών συσπάσεων του προσώπου. Η τυπική θεραπεία στην αισθητική ιατρική πλέον είναι οι ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης (botulinum toxin).

Το Time Filler Shot 5XP, ωστόσο, μιμείται τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική. Εμπνευσμένο από τις ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης (botulinum toxin), προσφέρει ακριβώς την ιδανική δοσολογία για τη λείανση των γραμμών έκφρασης. Η ελαφριά υφή έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρά υπολείμματα στο δέρμα. Αυτή η μοναδική προσέγγιση εμποδίζει και στοχεύει με ακρίβεια τους 5 τύπους γραμμών έκφρασης. Πρόκειται για μια καινοτομία των εργαστηρίων FILORGA, μια αποκλειστική σύνθεση του serum που έχει άμεσα αποτελέσματα στις γραμμές έκφρασης, ενώ αποτελεί και μια γρήγορη, εύχρηστη και εξίσου αποτελεσματική σύνθεση για την επιδερμίδα. Περιέχει δραστικά συστατικά σε συγκεντρώσεις που έχουν αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα, χωρίς σιλικόνες, parabens ή συστατικά ζωικής προέλευσης.

  • Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό πεπτιδίων, το Time Filler Shot 5XP μπορεί να αναπαράγει με ακρίβεια το χαλαρωτικό για το δέρμα αποτέλεσμα της βοτουλινικής τοξίνης (botulinum toxin). Εμποδίζει την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών και μπλοκάρει το σήμα για μυικές συσπάσεις, με αποτέλεσμα το δέρμα να παραμένει λείο.
  • Οι φυσικοί προστατευτικοί πολυσακχαρίτες, αυτά τα βιοπολυμερή υδατανθράκων υψηλού μοριακού βάρους που εξάγονται από τα φύκια Chondrus crispus, σχηματίζουν μια μεμβράνη στην επιφάνεια του δέρματος παρέχοντας άμεση ενυδάτωση που διαρκεί. Ενισχύουν επίσης την διείσδυση των δραστικών συστατικών της σύνθεσης και αναδεικνύουν την αισθησιακή εμπειρία χαρίζοντας μια ευχάριστη υφή.
  • Ακόμη, η τονωτική θαλάσσια ζύμωση που εξάγεται μέσω βιοτεχνολογίας, βοηθά στην τόνωση των μυών (ηρεμεί τη συνεχή μερική σύσπαση των μυών) και προσφέρει επιπλέον ενίσχυση, με αποτέλεσμα πιο σφριγηλό δέρμα.

Με το κρυοτονικό, καταπραϋντικό μεταλλικό ζάμακ το Time Filler Shot 5XP ενισχύει την απόλυτη αισθησιακή εμπειρία. Το serum σε gel υφή διεισδύει γρήγορα στο δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση, ενώ η σύνθεσή του είναι βασισμένη στο χαρακτηριστικό άρωμα της FILORGA. Ο ιδανικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις γραμμές έκφρασης με τον μικρότερο δυνατό κόπο.