Τα ιδιαίτερα ρούχα και κοσμήματα της Βασιλικής Ρούσσου απέκτησαν δεύτερο σπίτι στην Πάρο

marivee-paros
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Μετά την Αθήνα και τη διαχρονική γειτονιά της Αρχελάου στο Παγκράτι, το Marivee, το brand χειροποίητων κοσμημάτων, αξεσουάρ και ρούχων της Βασιλικής Ρούσσου, απέκτησε φέτος το δεύτερο σπίτι του στις Κυκλάδες.

Το Marivee House Paros είναι αυτό που λέει και το όνομά του: το σπίτι όπου στεγάζεται η καρδιά του brand Marivee στο νησί, εκεί όπου δημιουργούνται τα χειροποίητα κοσμήματα, τα αξεσουάρ και τα ρούχα του brand. Με δυο λόγια το μέρος που μπορείτε να επισκεφτείτε στη Νάουσα της Πάρου για να δείτε από κοντά τη φετινή Marivee Summer Collection με την υπογραφή της Βασιλικής Ρούσσου. Μαργαριτάρια, ημιπολύτιμες πέτρες, μοναδικές αλυσίδες, εμπνευσμένα charms, κεντημένα πουκάμισα, patchwork γιλέκα, custom made denim jackets, sexy glowing chokers, rock on κολιέ, classy with a twist σκουλαρίκια και ένα ομαλό πάντρεμα χρυσού με ασήμι, υπόσχονται να σας κάνουν να αγκαλιάσετε την Marivee πλευρά μέσα σας, που ποτέ δεν σταματά να ανακαλύπτει τον εαυτό της και να δοκιμάζει.

Αγαπημένοι φίλοι της Βασιλικής Ρούσσου βρέθηκαν στην Πάρο τις προηγούμενες μέρες με αφορμή το all day opening party του καταστήματος Marivee στο νησί. Η οικοδέσποινα είχε ετοιμάσει ένα πλήρες πρόγραμμα για τους καλεσμένους της, ξεκινώντας από μεσημεριανό ελληνικό γεύμα στο εστιατόριο Luaz στη Νάουσα με καλοκαιρινά cocktails από την βότκα Grey Goose, πριν το μεγάλο opening party το βράδυ στο κατάστημα, το οποίο εξελίχθηκε σε ένα ελληνικό γλέντι. Να σημειωθεί ότι στο grand opening party του Marivee Paros οι καλεσμένοι απόλαυσαν δημιουργικά bites διά χειρός του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη και cocktails από την βότκα Grey Goose.

Info
Marivee Ηouse Athens, Αρχιμήδους 2-6, Παγκράτι
Marivee Ηouse Paros Νάουσα, Πάρος
IG: @marivee.gr