Ποια είναι τα καλύτερα χρώματα για το μακιγιάζ των διακοπών;

makigiaz-diakopes-gunaika
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Αφήνουμε τα έντονα χρώματα πίσω στο σπίτι και πακετάρουμε στο νεσεσέρ μας αποχρώσεις που αναδεικνύουν το μαύρισμα και την καλοκαιρινή μας διάθεση.

Είτε σε νησί, είτε στην ηπειρωτική Ελλάδα, οι διακοπές του καλοκαιριού χρειάζονται άλλους τόνους στο μακιγιάζ, όπου όλα είναι πιο απαλά και ελαφριά. Το ηλιοκαμμένο δέρμα και η ξεκούραση μας χαρίζουν από μόνα τους έξτρα πόντους και ένα απαλό και ελαφρύ μακιγιάζ απλώς μας ολοκληρώνει. Συγκεκριμένα:

  • Στις σκιές ματιών προτιμήστε μαλακούς και δροσερούς τόνους όπως κρεμ, καφέ, ήπια ροζ, μπλε και πράσινα. Ποντάρετε, επίσης, στα μεταλλικά ασημί αν είστε μελαχρινή και χρυσό αν είστε ξανθιά.
  • Σε κραγιόν επιλέξτε απαλά ροζ ή ροδακινί αντί για κόκκινο κι αν θέλετε περισσότερη λάμψη, τελειώστε με ελάχιστο glitter.
  • Στο ρουζ προτιμήστε και πάλι δροσερές ροζ ή πορτοκαλί αποχρώσεις.

Ωστόσο, επειδή καθεμιά μας είναι διαφορετική, πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα για να δείτε τι σας κολακεύει περισσότερο. Μη φοβάστε να παραβιάσετε τους κανόνες! Αυτές είναι απλώς γενικές οδηγίες και μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.