O skin-loving συνδυασμός που δεν πρέπει να λείψει από το νεσεσέρ των διακοπών σας

maurisma-paralia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Φέτος στις διακοπές, φροντίστε το δέρμα σας με δύο μοναδικά προϊόντα περιποίησης σώματος, με σύνθεση που συνδυάζει την επιστήμη με τα φυσικά συστατικά.

Ένα σώμα γεμάτο λάμψη με επιδερμίδα ενυδατωμένη είναι ένα διαχρονικό αίτημα που το καλοκαίρι γίνεται επιτακτικό, μετά την έκθεση στον ήλιο. Το ελληνικό premium skincare brand Aenaon° προτείνει τα Skin Renewal & Hydration Silky Smooth Body Cream και Golden Reflection Shimmering Dry Oil, δύο μοναδικά προϊόντα περιποίησης σώματος, με σύνθεση που συνδυάζει την επιστήμη με τα φυσικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της Aenaon° ξεχωρίζουν για το πρωτοποριακό ‘rescue package’ που προσφέρουν στην επιδερμίδα, μέσα από την καινοτόμο τεχνολογία Advanced Active Delivery System, που βασίζεται σε έναν ισορροπημένο συνδυασμό ενεργών συστατικών στοχεύοντας στην εντατική αναδόμηση και  περιποίησή της.

Το skincare layering από την Aenaon° που θα αναδείξει το μαύρισμα σας

Βήμα 1ο: Απλώστε σε καθαρή επιδερμίδα τη Skin Renewal & Hydration Silky Smooth Body Cream (κατάλληλη για κανονικά, ευαίσθητα, ξηρά δέρματα) που χαρίζει βελούδινο αποτέλεσμα με αίσθηση που διαρκεί για ώρες. Βασίζεται σε μία καινοτόμο σύνθεση, μείγμα των ενεργών συστατικών encapsulated ceramides και εκχύλισμα από «μανταρίνι Χίου». Η προηγμένη τεχνολογία των encapsulated ceramides, ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς παραγωγής δομικών συστατικών της επιδερμίδας  και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό. Το εκχύλισμα από Μανταρίνι Χίου εξασφαλίζει άμεση ανακούφιση και βαθιά ενυδάτωση ακόμη και για το πολύ ξηρό δέρμα με τάση αφυδάτωσης, ενώ παράλληλα ενισχύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά του. 

Βήμα 2ο: Μόλις απορροφηθεί η κρέμα σώματος, απλώνετε το Golden Reflection Shimmering Dry Oil°, έναν «θησαυρό» για την επιδερμίδα. Ένα άγγιγμα «χρυσού» για λαμπερή επιδερμίδα, απαλή σαν μετάξι. To Golden Reflection Shimmering Dry Oil της Aenaon° με αμυγδαλέλαιο, λάδι jojoba και αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε ενυδατώνει το δέρμα, το αγκαλιάζει με ένα αισθησιακό άρωμα πούδρας, με εκλεπτυσμένες πινελιές orris και bitter orange και προσφέρει άμεση και με μεγάλη διάρκεια λάμψη. Η μοναδική του σύνθεση, από φυσικά έλαια και bronze pearling χρωματικούς τόνους, δημιουργεί ένα ενυδατικό πέπλο που χαρίζει απαλότητα, λάμψη και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για κανονικές, ευαίσθητες, ξηρές και λιπαρές επιδερμίδες και δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα.

* Κλινικές έρευνες
Η πιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των καλλυντικών Aenaon°  βασίζεται σε instrumental efficacy tests. Οι δοκιμές αυτές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα και διαπιστευμένα εργαστήρια, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας και αξιοπιστίας. Μετρώντας βασικούς δείκτες όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, η ελαστικότητα, οι σκούρες κηλίδες και η εσωτερική απώλεια νερού πριν και μετά τη χρήση του προϊόντος, παρέχουμε στους πελάτες μας απτές, μετρήσιμες αποδείξεις της βελτίωσης που μπορούν να επιφέρουν τα προϊόντα μας στην επιδερμίδα τους.

Info
Aenaon
°
Instagram @aenaon.skin
Αττικής 1, Γλυφάδα
2109612004