Ετοιμάσατε βαλίτσα; Δείτε τα summer travel essentials από τη Hästens που μπορεί να σας λείπουν

balitsa-diakopon
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Το πολυτελές σουηδικό brand διασφαλίζει συνδυασμό άνεσης και ευεξίας σε κάθε ταξίδι, με αεροπλάνο, πλοίο ή αυτοκίνητο.

Ένα ξεκούραστο και άνετο ταξίδι βοηθάει σίγουρα στο να ξεκινήσουν καλά οι διακοπές. Για να το πετύχουμε, όμως, χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια. Η Hästens, το εμβληματικό σουηδικό brand κατασκευής των πιο πολυτελών στρωμάτων και κρεβατιών στον κόσμο, διασφαλίζει την άνεση και την ευεξία όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά ακόμη και εν κινήσει. Τα travel essentials της Hästens –το μυστικό των jet-setters παγκοσμίως– η πολυτελής μάσκα ύπνου και το travel pillow με το χαρακτηριστικό Blue Check pattern, αποτελούν μία επένδυση που όχι μόνο θα ενισχύσει την άνεσή σας, αλλά θα προσθέσει μια πινελιά εκλεπτυσμένου στιλ στην ταξιδιωτική σας ρουτίνα.

Hästens Monogram Blindfold
Κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ για τον ύπνο, η μάσκα ματιών της Hästens by Ferris Rafauli από 100% μετάξι είναι το «κλειδί» που θα απογειώσει την ταξιδιωτική σας εμπειρία. Σχεδιασμένη για να προσφέρει έναν ξεκούραστο και βαθιά αναζωογονητικό ύπνο σε πολύωρες πτήσεις ή ταξίδια με το πλοίο, «μπλοκάρει» το φως και δημιουργεί ένα γαλήνιο περιβάλλον. Το σατέν ζακάρ ύφασμά της διαθέτει το χαρακτηριστικό μοτίβο με το άλογο της Hästens και εσωτερικό γέμισμα που θυμίζει απαλό σύννεφο ενώ το λουράκι της είναι ρυθμιζόμενο και καλυμμένο με μαλακό ύφασμα twill, εξασφαλίζοντας ακόμα πιο άνετη εφαρμογή.

Hästens Travel Pillow
Στιλ, άνεση και ξεκούραση εν κινήσει. Είτε «πετάτε» σε όλο τον κόσμο είτε κάνετε ένα ταξίδι οδικώς, το ποιοτικό μαξιλάρι ταξιδιού της Hästens μπορεί να αποτρέψει τον πόνο στον αυχένα και να υποστηρίξει τη σωστή στάση του σώματος ώστε να φτάσετε αναζωογονημένοι στον προορισμό σας. Κατασκευασμένο από 70% φτερά χήνας και 30% πούπουλα, διαθέτει reversible σχεδιασμό – η λευκή πλευρά αγκαλιάζει «ονειρικά» το δέρμα ενώ η πλευρά με το Blue Check pattern είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό οργανικό βαμβάκι. Με πρακτικές λαβές με φερμουάρ μέσα και έξω, το μαξιλάρι σας μπορεί να «κλείσει» και από τις δύο πλευρές ενώ ο καινοτόμος σχεδιασμός του σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε στο εσωτερικό του τα απαραίτητα για το ταξίδι σας, όπως το boarding pass ή το διαβατήριό σας.

Hästens travel tip: Εμπνευσμένη από το πάθος της για τον τέλειο ύπνο και την αγάπη της για την ευεξία, η Hästens προτείνει να συνδυάσετε τα travel essentials με τη συνοδεία χαλαρωτικών ήχων φύσης από την εφαρμογή του Hästens Restore®App.