5 γυναικεία φούτερ που πρέπει να έχεις για τις κρύες μέρες!

loveyourselfmagazine
ΤΡΙΤΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Τα γυναικεία φούτερ είναι το απόλυτο κομμάτι για να φοράς τις κρύες μέρες. Ανακάλυψε τα 5 must-have φούτερ που θα σε κρατήσουν ζεστή και στιλάτη αυτή τη σεζόν!

Tommy Hilfiger mint green γυναικείο φούτερ

To mint green δε σταμάτησε να αγαπιέται ποτέ από τότε που ήρθε στις ζωές και στις ντουλάπες μας! Το Tommy Hilfiger mint green γυναικείο φούτερ είναι το απόλυτο must-have για κάθε fashionista που αγαπά το casual chic στυλ. Το φρέσκο αυτό χρώμα δίνει μια ανάλαφρη αίσθηση, ενώ η κλασική γραμμή του φούτερ το καθιστά εύκολο να συνδυαστεί με τζιν, παντελόνια ή ακόμα και φούστες. Η ποιότητα Tommy Hilfiger εγγυάται πάντα άνεση και στυλ, καθιστώντας το κομμάτι αυτό ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις με μια μοντέρνα και κομψή πινελιά.

Columbia μαύρο Winter Pass™ Sherpa Fleece

Το μαύρο Fleece της Columbia Winter Pass™ Sherpa είναι το απόλυτο κομμάτι για να εμπλουτίσεις το χειμωνιάτικο στυλ σου. Προσφέρει ζεστασιά και άνεση για τις ώρες που είσαι στο σαλέ, μετά την ορεινή πεζοπορία σου, το ορειβατικό σκι και το snowboard. Το Sherpa fleece υλικό είναι τόσο μαλακό και αφράτο που αγκαλιάζει το σώμα, ενώ το κομψό μαύρο χρώμα προσθέτει μια διαχρονική, μοντέρνα πινελιά. Ιδανικό για layering, φοριέται εύκολα πάνω από αθλητικά ή casual ρούχα, καθιστώντας το τέλειο για χειμερινές περιπέτειες ή καθημερινές βόλτες στην πόλη.

Tommy Jeans ροζ fleece

Το Tommy Jeans ροζ fleece είναι η τέλεια προσθήκη για μια cozy και μοντέρνα εμφάνιση, που συνδυάζει άνεση και girly attitude. Με την απαλή υφή του και το παλ ροζ χρώμα του, αποπνέει μια αίσθηση ανεμελιάς και θηλυκότητας. Είναι ιδανικό για να το φορέσεις με τζιν ή leggings, είτε για μια casual βόλτα στην πόλη είτε για ένα χαλαρό brunch. Αυτό το fleece θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι κάθε φορά που η άνεση γίνεται για σένα προτεραιότητα.

Oversize Desigual μπλούζα Mickey

Η oversize μπλούζα Desigual με τον αγαπημένο Mickey Mouse είναι η τέλεια επιλογή για σένα που αγαπάς το παιχνιδιάρικο στυλ με μια δόση νοσταλγίας. Το εντυπωσιακό σχέδιο του Mickey σε συνδυασμό με το χαλαρό κόψιμο της μπλούζας προσφέρει μια άνετη και μοντέρνα εμφάνιση. Φόρεσέ τη με skinny τζιν ή κολάν για ένα casual look που ξεχωρίζει, ή συνδυάστε τη με σορτς για ένα πιο καλοκαιρινό vibe. Αυτή η μπλούζα είναι η τέλεια αφορμή για να ξεκινήσουν ζητήσεις με αέρα 90s.

DKNY Sport μπλούζα σε αποχρώσεις της μόκας

Η DKNY Sport μπλούζα σε αποχρώσεις της μόκας (μπεζ ή εκρού) είναι η επιτομή του σύγχρονου athleisure στυλ. Οι γήινες, ζεστές αποχρώσεις της μόκας δημιουργούν μια κομψή και ευέλικτη επιλογή, ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτή η μπλούζα συνδυάζει άνεση και στυλ, για χαλαρές εξόδους ή οικογενειακές στιγμές στο σπίτι. Φόρεσε τη με joggers ή κολάν για ένα ολοκληρωμένο sporty-chic look με minimal κομψότητα.

Βρες μπλούζες γυναικείες από όλα τα αγαπημένα αθλητικά brands και ανακάλυψε εκλεκτά Guess items στο MODIVO.