Boho στυλ: Οι ψάθινες τσάντες που θα αγαπήσετε

psathini-tsanta

Close up fashion street details of tender stylish woman posing at Europe city, wearing blue maxi dress, straw hat and gladiator sandals, summertime.

ΤΡΙΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Ψάθινες τσάντες: εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια μας κάνουν να τις αγαπάμε με την ίδια ένταση και τον ίδιο ενθουσιασμό. Λίγο επειδή φέρνουν μια νότα της πανέμορφης φύσης στο ντύσιμό μας, λίγο επειδή υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια για να λατρέψουμε, οι ψάθινες τσάντες φοριούνται όλο το καλοκαίρι και πολλές φορές και τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου. Ας δούμε μερικά κομμάτια που ξεχωρίζουν.

Refresh ψάθινη τσάντα με γεωμετρικό pattern

Η ψάθινη τσάντα με γεωμετρικό pattern από την Refresh είναι η απόλυτη επιλογή για όσες αγαπούν το αυθεντικό boho στυλ. Το γεωμετρικό σχέδιο προσθέτει μια ξεχωριστή διάσταση, ίσως λίγο πιο καλοκαιρινή, ενώ το ευρύχωρο εσωτερικό της την καθιστά ιδανική για καθημερινή χρήση. Συνδυάστε τη με minimal off-white outfits, για να αναδείξετε το pattern ή με πιο τολμηρά σύνολα για μια statement εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα.

Manebi summer night bag

Η Manebi summer night bag είναι το απόλυτο fashion statement για κάθε βραδινή summer εξόρμηση. Με μίνιμαλ σχεδιασμό και εκλεπτυσμένο ύφος, αυτή η τσάντα προσθέτει την τέλεια πινελιά στυλ στο boho-chic look σας. Είτε τη συνδυάσετε με ένα αέρινο φόρεμα είτε με ένα λινό jumbsuit, η τσάντα αυτή θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ με το που βασιλέψει ο ήλιος.

Roxy τσάντα μπεζ με μοβ-ροζ λεπτομέρειες

Μια εντελώς cute εκδοχή της bohemian κουλτούρας είναι η Roxy τσάντα σε μπεζ απόχρωση, στολισμένη με κομψές μοβ-ροζ λεπτομέρειες. Ιδανική για τις καθημερινές σας περιπλανήσεις στα σοκάκια της πόλης, συνδυάζει τέλεια το girly με το chic. Αυτή η τσάντα θα προσθέσει χρώμα και στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Μην τη χάσετε αν το στυλ σας συνδυάζει ρομαντισμό, ελεύθερη έκφραση και καλλιτεχνική διάθεση.

Guess tote bag ώμου με λευκό κούμπωμα

Τέλος, η αγαπημένη μας mini Guess tote bag ώμου με το λευκό κούμπωμα είναι το απόλυτο it-bag που θα αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση! Με το χαρακτηριστικό λογότυπο Guess και το κομψό λευκό κούμπωμα τύπου «φάκελος», αυτή η τσάντα είναι ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ φυσικότητας και προσεγμένου στυλ. Φορέστε την στην πόλη για μια αξέχαστη εμφάνιση ή στο γραφείο για να προσθέσετε μια νότα κομψότητας. Είναι τόσο ευέλικτη που θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ: https://epapoutsia.gr/c/tsantes/psathines/marka:guess

Θέλετε περισσότερες ψάθινες τσάντες; Ανακαλύψτε υπέροχα σχέδια στο epapoutsia.gr!