Τα χρώματα του φθινοπώρου που κυριαρχούν στα νύχια

nuxia-kafe
ΤΡΙΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Η νέα σεζόν μας βρίσκει με φθινοπωρινά νύχια στις αποχρώσεις του καφέ κι όχι μόνο.

Οι τάσεις στα νύχια δεν σταματούν ποτέ και η έμπνευση που μπορείτε να πάρετε από τα χρώματα και τα σχήματα που κυκλοφορούν είναι μεγάλη. Από ήπιες αποχρώσεις μέχρι πιο πειραματικές γαλλικές άκρες, είδαμε μια πληθώρα δροσερών χρωμάτων νυχιών και σχεδίων φέτος και το «παιχνίδι» συνεχίζεται, αναλόγως με τις ανάγκες και τα γούστα σας.

Είτε σας ενδιαφέρει μια πιο σκούρα χρωματική παλέτα που ταιριάζει με την αλλαγή του καιρού, είτε σας αρέσουν περισσότερο τα παιχνιδιάρικα animal print, οι nail artists έχουν πολλά να προτείνουν.  

Αποχρώσεις του καφέ
Το καφέ δεν είναι ακριβώς πρωτοποριακό χρώμα, αλλά είναι τάση για το φθινόπωρο του 2024, τόσο σε νύχια, όσο και σε ρούχα, για ένα ουδέτερο look που ταιριάζει σε όλα και εξακολουθεί να μοιάζει μοντέρνο. Τα πλούσια χρώμα γάλακτος και σκούρας σοκολάτας, αλλά και η μόκα, είναι μια καλή επιλογή.

Animal print
Το animal print μπορεί να συνεχίσει να κυριαρχεί στις ντουλάπες μας την επόμενη σεζόν, αλλά και στα νύχια, με το cow print να επαναλαμβάνεται και να κυριαρχεί. Είναι ένα διασκεδαστικό μοτίβο, με εποχιακά καφέ χρώματα, υπέροχο είτε ως all-over nail design είτε ακόμη και σε γαλλικό αν προτιμάτε μια πιο διακριτική εκδοχή.

Xακί
Η στροφή προς πιο γήινους τόνους είναι φυσική το φθινόπωρο και τα χακί νύχια είναι μια δροσερή εκδοχή αυτής της λιτής χρωματικής παλέτας. Αντλώντας έμπνευση από τις βαθιές, καταπράσινες αποχρώσεις του δάσους, το χακί φέρνει μια απροσδόκητη κομψότητα στα νύχια σας. Για μια ακόμη πιο μοντέρνα εκδοχή του χρώματος, συνδυάστε το με ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Σκούρο μπλε
Το καλοκαίρι ήταν γεμάτο από φωτεινά μπλε μανικιούρ, αλλά το φθινόπωρο έρχεται η ώρα να δοκιμάσουμε μια πιο σκούρα απόχρωση. Τα σκούρα μπλε νύχια προσφέρουν μια δροσερή και μοντέρνα εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές φθινοπωρινές αποχρώσεις.

Μπορντό
Το μπορντό δεν μπορεί να λείπει από τα χρώματα του φθινοπώρου, καθώς ταιριάζει σε κάθε περίσταση και κυρίως στα… πρωτοβρόχια. Συνδυάζοντας την ένταση του κόκκινου κρασιού με το βάθος του σκούρου δαμάσκηνου, το μπορντό είναι ιδανικό για ένα σικάτο μονόχρωμο μανικιούρ όσο και για ένα nail art look.

Γαλλικό με σκούρες άκρες
Το γαλλικό μανικιούρ δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Ταυτόχρονα, όμως, δεν παύει και να εξελίσσεται. Για το φθινόπωρο υιοθετήστε ένα νέο χρώμα στα tips του γαλλικού, όπως μια πλούσια, σκούρα απόχρωση τύπου μοβ, μπορντό ή καφέ.