Αποχαιρετήστε τις ρυτίδες μέσα από μια νέα σειρά που θα δώσει ώθηση στο κολλαγόνο σας

gunaika-omorfia-rutides
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Η νέα σειρά V-LIFT, το επιστέγασμα της VALMONT για στοχευμένη αντιγήρανση «επόμενης γενιάς», έρχεται μέσα από τέσσερα νέα προϊόντα με την τεχνολογία C-DRONE, ένα αποκλειστικό cutting-edge συστατικό που υπόσχεται νεότητα και φρεσκάδα.

Μέσα στους στόχους της νέας σεζόν είναι πάντα και η φροντίδα και περιποίηση του εαυτού μας μέσα κι έξω, ειδικά μετά την ταλαιπωρία της επιδερμίδας μας από την έκθεση στον ήλιο του καλοκαιριού. Ακριβώς την κατάλληλη εποχή για να καταπολεμήσουμε ρυτίδες και ταλαιπωρημένο δέρμα έρχεται η νέα σειρά V-Lift της Valmont, η οποία υπόσχεται μια διαφορετική προσέγγιση στην ανόρθωση.

Η σειρά V-LIFT αποτελείται από τέσσερα προϊόντα υψηλής απόδοσης: τον ορό V-LIFT Serum, την κρέμα προσώπου V-LIFT Cream, το V-LIFT Eye – μια κρέμα για το περίγραμμα των ματιών και το V-LIFT Neck, μια θεραπεία ειδικά αφιερωμένη στον λαιμό και το ντεκολτέ. Αληθινά επιτεύγματα που συνδυάζουν, για πρώτη φορά στην αγορά, την απόλυτα αποτελεσματική ανόρθωση με την απαράμιλλη αισθητηριακή άνεση.

Χάρη στην αποκλειστική της τεχνολογία C-Drone, η Valmont εσωκλείει τη βιταμίνη C σε μικροκάψουλες από πεπτίδια Matrixyl για να στοχεύει με ακρίβεια τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για το λείο δέρμα. Ενισχυμένη περαιτέρω με συστατικά που μοιάζουν με τη ρετινόλη, αυτή η νέα γενιά θεραπειών κατά των ρυτίδων προσφέρει την τέλεια εναλλακτική λύση στην αισθητική ιατρική και τη ρετινόλη, χωρίς τις σχετικές παρενέργειες, στοχεύοντας στη διόρθωση των ρυτίδων στη ρίζα τους και στην πρόληψη εμφάνισης νέων.

Η νέα σειρά προέκυψε έπειτα από 4 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, με την τέταρτη γενιά θεραπειών κατά των ρυτίδων της Valmont να είναι στο επίκεντρο ενός νέου τελετουργικού LIFTING: V-LIFT. Εμπνευσμένο από τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην κοσμετολογία, το V-LIFT διαθέτει μια αποκλειστική καινοτομία βασισμένη σε προηγμένα συστήματα ενθυλάκωσης και στοχευμένης μεταφοράς δραστικών συστατικών, ώστε να αντιμετωπίσουμε την διαδικασία γήρανσης από την ρίζα της, εκεί που όλα ξεκινούν.

Τι είναι η Τεχνολογία Πεπτιδικών Drone (Drone Peptide Technology) ή DPT
Το όνομα μπορεί να ακούγεται σαν να προέρχεται από την επιστημονική φαντασία, αλλά η DPT είναι απολύτως πραγματική. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία αξιοποιεί τη μεγαλοφυΐα της βιομιμητικής, αντλώντας έμπνευση από τον τρόπο με τον οποίο τα drones κινούνται με απόλυτη ακρίβεια στο περιβάλλον τους. Ομοίως, τα πεπτίδια drones στοχεύουν συγκεκριμένα κύτταρα του δέρματος, διασφαλίζοντας την ακριβή μεταφορά των απαραίτητων ενεργών συστατικών. Το επιλεγμένο συστατικό περικλείεται και προστατεύεται μέσα σε μια μικροκάψουλα από βιοπολυμερές. Το εξωτερικό της μικροκάψουλας είναι επικαλυμμένο με μικροσκοπικά πεπτίδια που ονομάζονται “ligands”. Αυτές είναι κεραίες που μπορούν να αναγνωρίζουν και να συνδέονται με συγκεκριμένα κύτταρα ή υποδοχείς του δέρματος, επιτρέποντας τη μεταφορά του ενεργού περιεχομένου του drone στην τέλεια ποσότητα και με στοχευμένο τρόπο, χωρίς απώλεια της ισχύος του. Η Valmont χρησιμοποίησε αυτή την επαναστατική επιστημονική ανακάλυψη ως αφετηρία για τη δημιουργία της νέας σειράς προϊόντων κατά των ρυτίδων V-LIFT, κατακτώντας έτσι άλλο ένα ορόσημο στην έρευνα και καινοτομία της στον τομέα των αντιγηραντικών καλλυντικών.