Δείτε την SafSafu x Stradivarius συλλογή αξεσουάρ που έχει κερδίσει την Dua Lipa και τη Rosalía

stradivarius
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Εκεί που το Παρίσι συναντά τη Βαρκελώνει, η Stradivarius κάνει τη δική της πρόταση αξεσουάρ για τη νέα σεζόν.

Η Stradivarius λανσάρει μια συλλογή αξεσουάρ σε συνεργασία με την Ιρανή σχεδιάστρια Safu Seghatoleslami, δημιουργό του brand SafSafu. Διασημότητες όπως η Dua Lipa, η Olivia Rodrigo, η Leandra Medine, ακόμη και η Rosalía, έχουν ήδη φορέσει μερικά από τα εκλεκτικά κομμάτια του brand.

Η SafSafu x Stradivarius είναι μια capsule συλλογή που αποτελείται από κοσμήματα που αφηγούνται ιστορίες που αναφέρονται σε ένα σύμπαν όπου το cowby style συναντά αυτό της κοκέτας. Μια επιλογή σχεδιασμένη από τέσσερα χέρια που αποφεύγει τον μινιμαλισμό και εμπνέεται από τις πόλεις ίδρυσης των δύο brands: Παρίσι και Βαρκελώνη.

Το χρώμα και η ζωντάνια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της συνεργασίας, η οποία επαναφέρει τον συμβολισμό, που είναι τόσο trendy αυτή τη σεζόν και αναδεικνύει στοιχεία όπως κλειδιά, αστέρια, καρδιές, καουμπόικα καπέλα και τριαντάφυλλα, κάνοντάς τα τους πρωταγωνιστές κάθε σχεδίου.

Η συλλογή αποτελείται από 15 κομμάτια γεμάτα προσωπικότητα. Από σκουλαρίκια που φοριούνται στο ένα αυτί, μέχρι δαχτυλίδια, μενταγιόν και ένα φουλάρι με εικονογραφήσεις. Όλα διαθέτουν ειδική συσκευασία που συνδυάζει σετ τα οποία μπορούν να φορεθούν μαζί ή ξεχωριστά.