Τι γυαλιά θα φορέσουμε φέτος το φθινόπωρο/χειμώνα;

tommy-hilfiger
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

H Tommy Hilfiger μας κάνει τη δική της πρόταση για στυλ και άνεση στις νότες του φθινοπώρου.

Τα γυαλιά είναι απαραίτητο αξεσουάρ στο look μας χειμώνα-καλοκαίρι και αν θέλετε η κάθε εποχή να αποτυπώνεται επάνω στην εμφάνισή σας, η Συλλογή Γυαλιών TOMMY HILFIGER Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας.

Σχεδιασμένη για την ομαλή μετάβαση στη φθινοπωρινή σεζόν, η συλλογή διαθέτει μια κομψή σειρά ανδρικών και γυναικείων γυαλιών ηλίου και οράσεως Preppy. Κάθε κομμάτι της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να δώσει νέα πνοή στην εποχιακή γκαρνταρόμπα, με ζεστά χρώματα και γήινους τόνους που αποτυπώνουν τέλεια την ουσία του φθινοπώρου.

Τα ανδρικά μοντέλα Preppy της Συλλογής Γυαλιών TOMMY HILFIGER Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 έχουν κατασκευαστεί με φροντίδα και υλικά κορυφαίας ποιότητας, με γνώμονα την καινοτομία και τη βιωσιμότητα. Τα ελαφριά πλαίσια από ασετάτ και ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν ανάλαφρη αίσθηση, ενώ τα μοντέλα από Renewed Acetate αποτελούνται από 27% πιστοποιημένα ανακυκλωμένα πλαστικά και 43% υλικά βιολογικής βάσης.

Τα γυναικεία μοντέλα της σειράς Preppy αποτυπώνουν την έννοια της κομψότητας με σχέδια που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα: από εξαγωνικά σχήματα εμπνευσμένα από τη μεγάλη οθόνη μέχρι σχήματα με στρογγυλεμένο σχεδιασμό αλλά και φινετσάτες, τετραγωνισμένες φόρμες. Η συλλογή διακοσμείται από το στιλάτο, μεταλλικό Μονόγραμμα TH στους βραχίονες και διατίθεται σε μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα.

Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από το Safilo Group, τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των premium γυαλιών, με την αδειοδότηση της Tommy Hilfiger, η Συλλογή Γυαλιών TOMMY HILFIGER Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 διατίθεται στην ιστοσελίδα tommy.com, στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών από τον Σεπτέμβριο του 2024.