Ανακαλύψτε τη νέα μάσκα προσώπου για αποκατάσταση κολλαγόνου

maska-omorfias
ΤΡΙΤΗ, 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Έρχεται από την Aenaon° και είναι η πρώτη μάσκα του brand, με φυσικά συστατικά με την επιστημονική εξειδίκευση.

Η ανάγκη ανάγκη για λαμπερή και ξεκούραστη όψη το πρωί, αλλά και όλη την ημέρα, είναι παντοτινή. Η Aenaon° μας κάνει τη δική της πρόταση για το πώς να την εκπληρώσουμε, με την πρώτη μάσκα προσώπου του brand, πολλαπλών επιδόσεων με στοχευμένη δράση κατά της θαμπής και κουρασμένης όψης. Το γεγονός, μάλιστα, ότι είναι leave-in μας διευκολύνει ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητα, αποτελώντας ταυτόχρονα «ελιξίριο» που μπορεί να παραμείνει στο πρόσωπο ωφελώντας το με τα ευεργετικά συστατικά του καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Η Advanced Skin Perfection Mask αποτελεί ένα μείγμα φυσικών βιοπολυμερών, που μεταφέρουν εξαιρετικά συμπυκνωμένες ενυδατικές ουσίες, προστατεύουν το μικροβίωμα της επιδερμίδας και μειώνουν τα υπολείμματα της τοξικής περιβαλλοντικής ρύπανσης στο δέρμα. Η απολαυστική σύνθεσή της αποκαθιστά την παραγωγή του κολλαγόνου με αποτέλεσμα να χαρίζει μακράς διάρκειας ενυδάτωση στο δέρμα, να εξομαλύνει την υφή του προσώπου και να αποτοξινώνει την επιδερμίδα, μειώνοντας σημαντικά το μέγεθος των πόρων, δίνοντας μία πιο βελτιωμένη όψη συνολικά.

Η μάσκα περιέχει ενθυλακωμένα πεπτίδια (encapsulated peptides)  στα οποία εφαρμόζεται η προηγμένη τεχνολογία Advanced Active Delivery System μέσω της οποίας τα πεπτίδια μεταφέρονται στοχευμένα και επιλεκτικά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, για ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και βαθύτερων ρυτίδων έκφρασης. Το Dill Extract βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος δίνοντας μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση, το αντιοξειδωτικό Wild Indigo Extract: προσφέρει καταπραϋντική δράση και βοηθά στην πρόληψη και τη μείωση των ρυτίδων, ενώ το Hippophae Extract προάγει την αναγέννηση της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας μια αναζωογονημένη αίσθηση. Τέλος, τα θάλασσια φύκη επιτυγχάνουν στοχευμένη δράση κατά των μαύρων κύκλων και το Concentrated Hydrating Molecular Patch απελευθερώνει ενυδατικά συστατικά, παρέχοντας στο δέρμα μια ισχυρή δόση ενυδάτωσης.

Η νέα δημιουργία της Aenaon° ενισχύει το ήδη ευρύ skincare portfolio του ελληνικού brand που δημιούργησε η Χημικός MSc Εύα Τσαντή, το οποίο καλύπτει κάθε ανάγκη της σύγχρονης καθημερινότητας, από ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία μέχρι αντιγήρανση και σύσφιξη.

Κλινικές έρευνες
Η πιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των καλλυντικών Aenaon°  βασίζεται σε instrumental efficacy tests. Οι δοκιμές αυτές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα και διαπιστευμένα εργαστήρια, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας και αξιοπιστίας. Μετρώντας βασικούς δείκτες όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, η ελαστικότητα, οι σκούρες κηλίδες και η εσωτερική απώλεια νερού πριν και μετά τη χρήση του προϊόντος, παρέχονται απτές, μετρήσιμες αποδείξεις της βελτίωσης που μπορούν να επιφέρουν τα προϊόντα μας στην επιδερμίδα τους.