Ποιο είναι το μυστικό υγείας και ομορφιάς της Beyoncé;

beyonce
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Είναι μια από τις celebrities που μοιάζουν σαν να μην περνάει ούτε ημέρα από πάνω τους κι όσο κι αν έχει το DNA της να ευχαριστεί γι’ αυτό, η ίδια προσέχει τι βάζει στο πιάτο της, διατηρώντας τη νεότητα και την υγεία της, όσο περνάει από το χέρι της.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Beyoncé μετρά πλέον σχεδόν τρεις δεκαετίες στο καλλιτεχνικό στερέωμα, 3 παιδιά και 43 χρόνια ζωής, ωστόσο, η εμφάνισή της δεν απέχει και πολύ από αυτήν που είχε 10 χρόνια πριν.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η διάσημη τραγουδίστρια έχει ελάχιστη μελάγχρωση, λεπτές γραμμές ή ρυτίδες, γεγονός που υποδηλώνει ότι χρησιμοποιεί πάντα αντιηλιακή κρέμα καλής ποιότητας. Εκτός αυτού μπορεί να έχει κάνει ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης (AKA Botox) στο μέτωπο και ανάμεσα στα φρύδια για να αποτρέψει τον σχηματισμό βαθύτερων γραμμών και πιθανόν να έχει κάνει θεραπείες όπως χημικά peeling ή απολέπιση με λέιζερ, για να αντιμετωπίσει τα σημάδια ήπιας φωτογήρανσης.

 Ωστόσο, αυτό που την κρατάει φρέσκια και υγιή είναι η διατροφή της. Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ακολουθούσε φυτοφαγική διατροφή, ειδικά όταν προετοιμαζόταν για παραστάσεις ή περιοδείες. Έχει συνεργαστεί με τον διατροφολόγο Marco Borges και είχε υιοθετήσει το πλάνο του 22-Day Revolution, το οποίο επικεντρώνεται σε ολόκληρες, φυτικές τροφές και είναι πλούσιο σε λαχανικά, φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως και όσπρια, βοηθώντας την να παραμένει σε φόρμα και γεμάτη ενέργεια. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν έχει δηλώσει δημοσίως ότι είναι αυστηρά χορτοφάγος συστηματικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί περιστασιακά να ενσωματώνει ζωικά προϊόντα στη διατροφή της, κυρίως ψάρια, ενώ αποφεύγει το κόκκινο κρέας, δίνοντας προτεραιότητα σε γεύματα με βάση τις φυτικές τροφές.

Επίσης δίνει έμφαση στην ενυδάτωση, την τακτική άσκηση και τη διατήρηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Έχει δοκιμάσει τη διαλειμματική νηστεία, πάντα εξατομικευμένα και με καθοδήγηση ειδικού, και διατηρεί μια ενεργή ρουτίνα που περιλαμβάνει καρδιαγγειακή άσκηση, χορό και ενδυνάμωση.