Μπορεί ένα αντιηλιακό να βελτιώσει την επιδερμίδα μας;

darling-glowy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Τι θα λέγατε αν υπήρχε αντιηλιακό που εκτός από προστασία από τον ήλιο, σας πρόσφερε ενυδάτωση, ασπίδα ενάντια στο blue light και οικολογική σύνθεση που βελτιώνει την επιδερμίδα;

Το αντιηλιακό, όπως ξέρουμε, δεν σταματάει όταν σταματάμε τα μπάνια. Είναι απαραίτητο στοιχείο της καθημερινής μας ρουτίνας, χειμώνα καλοκαίρι, αν θέλουμε να προστατευτούμε από τη φωτογήρανση και να έχουμε υγιές και λαμπερό δέρμα. Αυτή τη φορά, όμως, έρχεται ένα αντιηλιακό που πάει τα πράγματα στο επόμενο level και αποτελεί το next best thing του skincare.  

Το vegan αντηλιακό προσώπου GLOWY SCREEN SPF 50+, το star product του ιταλικού vegan suncare brand DARLING, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση και προστασία SPF. Η «πράσινη» φόρμουλά του περιλαμβάνει φίλτρα UV επόμενης γενιάς, που θωρακίζουν την επιδερμίδα ενάντια στις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB, την περιβαλλοντική ρύπανση και το blue light των ηλεκτρονικών συσκευών και η skin-perfecting σύνθεσή του προσφέρει αόρατη προστασία και φυσική, λαμπερή όψη, χωρίς λευκά υπολείμματα, καθιστώντας το ιδανικό για βάση μακιγιάζ. Το θρεπτικό έλαιο Jojoba και το έλαιο βερίκοκου χαρίζουν λείανση της επιδερμίδας, ενώ επίσης διαθέτει αλλαντοΐνη, εκχύλισμα μύρτιλλου και βιταμίνη Ε, γνωστά για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, που καταπραΰνουν, ενισχύουν και προάγουν τη λάμψη. Με το μοναδικό άρωμα της Darling, το GLOWY SCREEN SPF 50+ σάς μεταφέρει σε έναν τροπικό παράδεισο με απαλές νότες καρύδας, Tiaré και Monoi. Κι όλα αυτά σε νέο πρακτικό σωληνάριο με αντλία χωρίς αέρα που έχει σχεδιαστεί για ακριβή δοσομέτρηση, ελαχιστοποιώντας τη σπατάλη προϊόντος. Είναι κατασκευασμένο από το 100% ανακυκλώσιμο και οικολογικό υλικό Green PE.

Εφαρμόστε καθημερινά μία γενναιόδωρη ποσότητα στο πρόσωπο και τον λαιμό ως το τελευταίο βήμα της ρουτίνας περιποίησης του δέρματος, πριν από το μακιγιάζ και 15 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα.

Σημειώστε ότι ως τις 6 Οκτωβρίου, με κάθε αγορά του GLOWY SCREEN SPF 50+ από το Hondos Center Ερμού (Ερμού 39),  λαμβάνετε δώρο το limited edition Denim Baseball Cap της DARLING, για φθινοπωρινές εμφανίσεις που συνδυάζουν την αντηλιακή προστασία με το απαράμιλλο στιλ.