Νέα κρέμα προσώπου υπόσχεται κυτταρική μακροζωία και παντοτινή φρεσκάδα

gunaika-epidermida
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Με την υπογραφή της La Prairie στη συνεχή αναζήτηση για αιώνια νεότητα.

Η γήρανση συνήθως ορίζεται ως η συσσώρευση βλαβών με την πάροδο του χρόνου, που οδηγεί σε μείωση της λειτουργικότητας των κυττάρων και των ιστών. Με την πάροδο του χρόνου, και εξαιτίας του τρόπου ζωής, οι κυτταρικές πληροφορίες καθίστανται ανεπαρκείς ή ακόμη και μη διαθέσιμες για τις λειτουργικές ανάγκες των κυττάρων. Ως αποτέλεσμα, η λειτουργικότητα των κυττάρων μειώνεται, η διάρκεια της κυτταρικής υγείας περιορίζεται και η διαδικασία γήρανσης επιταχύνεται.

Και κάπου εδώ έρχεται η νέα κρέμα Life Matrix Haute Rejuvenation να σώσει την κατάσταση, επαναφέροντας τη διαθεσιμότητα των βιομορίων που φέρουν κυτταρικές πληροφορίες. Σχεδιάστηκε για να ρυθμίζει τις κυτταρικές πληροφορίες στο δέρμα, βελτιστοποιώντας έτσι τη λειτουργικότητα των κυττάρων και τελικά παρατείνοντας τη νεότητα της επιδερμίδας.

Η Life Matrix Haute Rejuvenation Cream περιέχει το νέο «Αποκλειστικό Σύμπλεγμα Matrix», μια πολυδιάστατη μοριακή σύνθεση δραστικών στοιχείων, βασισμένη στο εξαιρετικά συμπυκνωμένο «Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα™» και εκχυλίσματα από ρίζες παιώνιας και άνθη καλέντουλας. Το «Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα™» είναι αποτέλεσμα δεκαετιών έρευνας και εξειδίκευσης στην κυτταρική επιστήμη. Εγχέει στα κύτταρα του δέρματος νέα ζωή, προσφέροντας μια μοναδική σειρά οφελών. Τα συστατικά του «Αποκλειστικού Συμπλέγματος Matrix» ρυθμίζουν το ουσιαστικό σύνολο βιομορίων κυτταρικών πληροφοριών για την βέλτιστη λειτουργικότητα και διάρκεια υγείας των κυττάρων.

Με αυτό το εξαιρετικά ισχυρό σύμπλεγμα, η Life Matrix Haute Rejuvenation Cream επαναφέρει τις κυτταρικές πληροφορίες σε μια νεότερη κατάσταση, ενώ υποστηρίζει κρίσιμες οδούς νεότητας που έχουν αναγνωριστεί από τους επιστήμονες της La Prairie.

Τι έδειξαν οι μελέτες
Οι επιστήμονες της La Prairie διεξήγαγαν δύο κλινικές μελέτες για την κρέμα Life Matrix Haute Rejuvenation. Η πρώτη μελέτησε την επίδραση της κρέμας σε παραμέτρους όπως η εμφάνιση και η δομή της επιδερμίδας, ενώ η δεύτερη μελέτησε την επίδραση της κρέμας στα βιομόρια των πληροφοριών. Η πρώτη μελέτη, με τη συμμετοχή 50 ατόμων, έδειξε ότι η Life Matrix Cream βελτιώνει σημαντικά τη νεανικότητα της επιδερμίδας, τόσο αμέσως μετά την εφαρμογή όσο και με την πάροδο του χρόνου. Έπειτα από 15 λεπτά, η επιδερμίδα φαίνεται άμεσα πιο λεία, η αίσθηση γίνεται πιο απαλή και καταπραΰνεται ορατά. Στις 8 εβδομάδες, αυξάνεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενισχύεται ο φραγμός του δέρματος με μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού, η ποιότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται, γίνεται ορατά πιο ελαστική και λεία, μειώνεται η τραχύτητα, αυξάνεται η ενυδάτωση, η όψη της επιδερμίδας γίνεται πιο ομοιόμορφη και το δέρμα φαίνεται πιο λαμπερό. 

Η δομή του δέρματος ενισχύεται με αύξηση των επιπέδων κολλαγόνου και ο ιστός γίνεται πιο πυκνός. Η σφριγηλότητα, η ελαστικότητα και ο όγκος του δέρματος βελτιώνονται, δημιουργώντας ένα μετρήσιμο και αισθητό αποτέλεσμα πλήρωσης.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, σημειώστε ότι η σπάτουλα της Life Matrix Haute Rejuvenation είναι ένα εξατομικευμένο εργαλείο προσώπου σχεδιασμένο για να ενισχύει τα οφέλη της φόρμουλας, ενώ με τη χρήση της επιτυγχάνεται ένα πιο λείο, αναζωογονημένο και υγιές δέρμα. Μετά την εφαρμογή του προϊόντος, η κομψή σπάτουλα χρησιμοποιείται για να διεγείρει τη ροή του λεμφικού υγρού μέσω ειδικών κινήσεων αποστράγγισης και να ενισχύσει τη μικροκυκλοφορία. Η λεμφική αποστράγγιση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του οιδήματος, στη βελτίωση της λάμψης και στην ενίσχυση των φυσικών περιγραμμάτων του προσώπου.

Έτοιμες να κρύψετε χρόνια;