Η dark τάση του φθινοπώρου αποκτά avant-garde στυλ

bershka-dark
ΤΡΙΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Η BERSHKA συνεχίζει να ενισχύει την προσέγγισή της στον πρωτοποριακό σχεδιασμό με το λανσάρισμα της δεύτερης σειράς GENERATION BERSHKA, μιας συλλογής που παρουσιάζει μια πιο τολμηρή και ανώτερη αισθητική. Αυτή τη φορά, η συλλογή εξερευνά την dark τάση, αντιμετωπίζοντάς την ως ένα λευκό καμβά.

Όταν η χρωματική παλέτα κυριαρχείται από το μαύρο με λεπτές πινελιές λευκού, η σιλουέτα και η ραπτική αποκτούν καθοριστική σημασία. Η γυναικεία σειρά GENERATION BERSHKA ξεχωρίζει με oversized γραμμές, έντονους δομημένους ώμους και μοντέρνες λεπτομέρειες όπως τα balloon παντελόνια. Τα τρουξ και το δέρμα συνδυάζονται με πρωτότυπο τρόπο με απαλές λεπτομέρειες από fake fur, δημιουργώντας ένα δυναμικό αλλά άνετο στυλ. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ δημιουργούν απρόσμενα layering: κορσέδες πάνω από πουλόβερ και φορέματα πάνω από παντελόνια.

Αυτό το mix-and-match concept φτάνει στο απόγειό του στην ανδρική συλλογή, όπου κάθε κομμάτι ακολουθεί έναν αυστηρό total black κώδικα, που όχι μόνο δεν περιορίζει τις επιλογές της γκαρνταρόμπας, αλλά τις διευρύνει. Το layering και οι υφές παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, με υφάσματα που κυμαίνονται από ελαφριές διαφάνειες μέχρι κερωμένα και ξεπλυμένα φινιρίσματα, δίνοντας στα ρούχα μια αίσθηση ιστορίας. Παράλληλα, υπάρχουν στοιχεία που επαναπροσδιορίζουν ακόμα και τα πιο μίνιμαλ κομμάτια: εμφανείς ραφές, διακοσμητικά piercing και maxi τσέπες.

Η GENERATION BERSHKA δίνει ως αποτέλεσμα μια κολεξιόν με ευέλικτα και ευκολοφόρετα κομμάτια που σου επιτρέπουν να παίξεις με layers, σιλουέτες και υφές.

Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ είναι διαθέσιμα στο www.bershka.com και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα BERSHKA.