Φθινοπωρινές casual sport επιλογές με στυλ και γήινα χρώματα

stradivarius
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Τι θα φορούσατε αυτή την εποχή για εξορμήσεις στη φύση, αλλά και για καθημερινές δραστηριότητες; Δείτε ιδέες από τη νέα συλλογή της Stradivarius.

Τίποτα δεν πρέπει να θυσιάζει το στυλ και την κομψότητά μας, αλλά ούτε και την άνεσή μας σε καθημερινές εμφανίσεις, αλλά και σε αποδράσεις στην ύπαιθρο. Με αυτόν ακριβώς τον γνώμονα, η Stradivarius παρουσιάζει τη νέα της casual sport συλλογή: Outdoors Enthusiast.

Η νέα editorial καμπάνια της Stradivarius επαναπροσδιορίζει το περιπετειώδες πνεύμα των ορεινών αποδράσεων, δίνοντάς του μια μοντέρνα, αστική αισθητική. Σχεδιασμένη για όσους επιζητούν ευελιξία χωρίς να θυσιάζουν την κομψότητα, αυτή η συλλογή προσφέρει σύνολα που προσαρμόζονται άψογα τόσο στη ζωή της πόλης όσο και στις δραστηριότητες στη φύση, εξασφαλίζοντας άνεση, ευελιξία και μοντέρνο στυλ σε κάθε εμφάνιση.

Η νέα συλλογή της εταιρείας περιλαμβάνει βασικά κομμάτια, όπως joggers και κολάν με πλαϊνές ρίγες και ανοίγματα στο τελείωμα, σύνολα σε γήινες αποχρώσεις, φούτερ με σπορ λεπτομέρειες και μπουφάν σε ουδέτερους τόνους, όπως μπεζ και χακί. Τα fleece μπουφάν και τα αξεσουάρ, όπως τσάντες με γούνινες λεπτομέρειες, καπέλα και oversized κασκόλ, προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά που μετατρέπει κάθε εμφάνιση σε ένα ξεχωριστό στυλ.