Το κυριακάτικο brunch στο Μουσείο Μπενάκη είναι μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με φόντο τους Εύζωνες

mpenaki-deipnosofistirion Zak_Viemon
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Μήπως ψάχνετε έναν νέο τρόπο να περάσετε το πρωινό της Κυριακής σας στην καρδιά της Αθήνας, συνδυάζοντας γαστρονομικές απολαύσεις και μοναδικά πολιτιστικά δρώμενα; Το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού, στη διασταύρωση Βασιλίσσης Σοφίας και Κουμπάρη, προσφέρει ακριβώς αυτήν την εμπειρία.

Η ιδιαίτερη τοποθεσία του εστιατορίου, μακριά από το θόρυβο της πόλης αλλά με φόντο τον επιβλητικό Εθνικό Κήπο και την Ακρόπολη, δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον για ένα χαλαρωτικό brunch. Το πρωί της Κυριακής, καθώς η πόλη αρχίζει να ξυπνά, μπορείτε να απολαύσετε εκλεπτυσμένες γεύσεις που φέρνουν την ελληνική παράδοση στο σήμερα, με την αναγνωρισμένη ποιότητα του Δειπνοσοφιστήριον.

Zak_Viemon

Και ενώ απολαμβάνετε το πρωϊνό σας, η παρέλαση του αγήματος των Ευζώνων μπροστά από το μουσείο γίνεται το φόντο αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Τα φρέσκα ροφήματα, οι χυμοί και ο εξαιρετικός καφές συνοδεύουν ιδανικά το γεύμα σας, προσφέροντας την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα, ενώ η χαλαρή ατμόσφαιρα της βεράντας του εστιατορίου σας μεταφέρει μακριά από τη βουή της πόλης.

Zak_Viemon

Κάθε Κυριακή από τις 10:00 έως τις 13:00, το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη σας καλωσορίζει για ένα ξεχωριστό brunch. Σε έναν χώρο γεμάτο τέχνη, μπορείτε να απολαύσετε γευστικές δημιουργίες φτιαγμένες με φρέσκα υλικά, την ίδια στιγμή που η θέα προς τον Εθνικό Κήπο και την Ακρόπολη συμπληρώνει μοναδικά την εμπειρία σας. Είναι η τέλεια ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, ξεκινώντας την Κυριακή σας με μια δόση πολυτέλειας και απλότητας.

Zak_Viemon
Info
Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού
Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας, 106 74 Αθήνα
210 367 1030
www.dipnosofistirion.gr
[email protected]  
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή: 10:00 – 01:00, Τρίτη κλειστά