Ladies Run 2024: Γυναικείο ραντεβού στην Astir Beach για καλό σκοπό

ladies-run Nikos Karanikolas
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Για 12η φορά, τρέχουμε με κοινό σκοπό: την υποστήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών.

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το φετινό Ladies Run, το μεγάλο ραντεβού γυναικών κάθε ηλικίας που ενώνουν τις δυνάμεις τους και τρέχουν για καλό σκοπό. Φέτος για 12η χρονιά, μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, 5€ από κάθε συμμετοχή προσφέρονται για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών.

Nikos Karanikolas
Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 10:00 π.μ. στην Astir Beach και για μια ακόμη χρονιά, η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων θα περάσει μέσα από το μυθικό Four Seasons Astir Palace και την πλήρως ανανεωμένη Astir Marina, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στις δρομείς. Για πρώτη φορά οι συμμετέχουσες θα λάβουν με ατομικό email όλες τις προσωπικές τους φωτογραφίες από  τον αγώνα, ενώ θα έχουν πλέον και την επιλογή να τις ανακαλύψουν μαζί με τον προσωπικό τους χρόνο, στην ηλεκτρονική σελίδα με τα αποτελέσματα.
Το exclusive τεχνικό T-shirt που θα βρουν στο goodie bag τους οι ladies θα είναι το πιο stylish που έχει σχεδιαστεί στο πλαίσιο του event ως σήμερα (δείτε το εδώ). Όσο για το φετινό αναμνηστικό του τερματισμού; Μετά από 11 χρόνια με υπέροχα βραχιόλα και pendants, ο θεσμός ετοιμάζει κάτι διαφορετικό, ενώ για μια ακόμα χρονιά, η resident DJ του θεσμού Μαρία Παπιδάκη θα ανεβάσει τον παλμό στο Ladies Run από το πρωί της Κυριακής με χαλαρές μελωδίες και θα απογειώσει τον ρυθμό την ώρα των απονομών.

Ελάτε και φέτος στο διαμάντι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην Astir Beach, να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και να προσφέρετε σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Info
Ladies Run
Astir Beach
Κυριακή 3/11, στις 10:00 π.μ.
#LadiesRunGreece