6 λόγοι για να βγεις ραντεβού με έναν "βιβλιοφάγο"

love-is-possible
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ευκαιρία να ζήσετε έναν έρωτα βγαλμένο απο τις σελίδες των πιο ρομαντικών μυθιστορημάτων.

Οι άλλοτε σπασίκλες παίρνουν την εκδίκηση τους. Μεγάλωσαν και έγιναν τύποι intellectuel και καλλιεργημένοι. Εμείς σας παραθέτουμε 6 λόγους για τους οποίους κάθε γυναίκα θα ήθελε να βγει ραντεβού μαζί τους.

1. Έχετε πάντα θέμα συζήτησης.
Σε ένα ραντεβού με έναν "βιβλιοφάγο" δεν υπάρχει αμήχανη σιωπή ούτε θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να βρείτε θέμα για συζήτηση. Ρωτήστε τον ποιο βιβλίο διαβάζει, τι πιστεύει για τη διασκευή του τάδε βιβλίου που έγινε ταινία ή ακόμα ποιο είναι το αγαπημένο του βιβλιοπωλείο.

2. Δεν είναι πιεστικοί.
Όταν βγαίνετε με έναν "βιβλιοφάγο", ποτέ δε θα νιώσετε πίεση ή ότι δεν έχετε τον προσωπικό σας χρόνο. Απολαύστε και οι δυο λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, εκείνος θα διαβάζει το αγαπημένο του βιβλίο και εσείς θα ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει.

3. Είναι ρομαντικοί και πιστοί.
Έχουν και τα σωστά πρότυπα άλλωστε. Ο Romeo, ο κ. Darcy, o Rhett Butler, o Jay Gatsby, o Edward Culleno αλλά και ο Christian Grey τους δίδαξαν πως να φέρονται σωστά σε μια γυναίκα και πως να τιμούν τον έρωτα.

4. Αναζητούν την περιπέτεια.
Ποιος δε θέλει να ζήσει μια περιπέτεια βγαλμένη από τις σελίδες ενός μυθιστορήματος; Ένας σωστός "βιβλιοφάγος" είναι πάντα έτοιμος να ζήσει νέες περιπέτειες, να ανακαλύψει το άγνωστο και να ταξιδέψει μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου.

5. Μπορούν να μείνουν ξύπνιοι όλη νύχτα.
To έχουν κάνει διαβάζοντας τα αγαπημένα τους βιβλία, τώρα ήρθε η ώρα να αφοσιωθούν σε σας.

6. Είναι πολύ εύκολο να τους διαλέξετε δώρα.
Απλά επισκεφθείτε το κοντινότερο βιβλιοπωλείο και αγοράστε ένα βιβλίο που πιστεύετε ότι θα του αρέσει. Η μόνη δυσκολία είναι να μην το έχει διαβάσει. 

Κύρα Κάπη