Στο Bolivar το καλοκαίρι συνεχίζεται με δυνατά ονόματα και γευστικές προσθήκες

bolivar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Το καλοκαίρι τυπικά τελείωσε, το Bolivar beach club, ωστόσο, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Όταν σε ένα χώρο συνδυάζεται καλή μουσική, party διάθεση, προσεγμένο και δημιουργικό φαγητό κι όλα αυτά πάνω σε μια παραλία με φόντο τη θάλασσα, τότε καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ακόμα στιγμή να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και το Bolivar beach club φροντίζει γι’ αυτό. Είτε δίνετε βάρος στη γαστρονομία, είτε θέλετε να διασκεδάσετε λίγο ακόμη προτού μπούμε δυναμικά στο φθινόπωρο, είτε θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο καθώς... νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, το Bolivar beach club σας κάνει τη δική του πρόταση για όλο το Σεπτέμβριο, με πάρτι με μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό και δημιουργικές προτάσεις κατευθείαν από την κουζίνα του.

Μεσόγειος στο πιάτο με νέες προσθήκες στο μενού
Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, το Bolivar σερβίρει μεσογειακή κουζίνα με την υπογραφή του σεφ Aris Jalal, ο οποίος αγαπά την ελληνική κουζίνα και χαρίζει δημιουργική χροιά στη μεσογειακή με έθνικ στοιχεία. Στην ομάδα έχει προστεθεί και ο πολλά υποσχόμενος σεφ Θεόφιλος Κυριακίδης, με τελικό αποτέλεσμα ένα μενού γεύσεων με φρέσκα και ποιοτικά υλικά και δημιουργικούς συνδυασμούς, σε έναν πανέμορφο χώρο με έθνικ στοιχεία δίπλα στη θάλασσα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με πρωινό ή brunch, να συνεχίσετε με το μπάνιο σας και να προχωρήσετε σε μεσημεριανό ή να συνδυάσετε dinner, πάρτι και κοκτέιλ το βράδυ. Από το μενού του brunch δεν λείπουν ελληνικές επιλογές όπως η φρουτάλια, η ελληνική ομελέτα από την Άνδρο, τα λαχταριστά pancakes με πραλίνα, κράνμπερι, μπισκότα, ξηρούς καρπούς, όπως και οι πιο healthy επιλογές με μπαγκέτα με καπνιστό σολομό, αβοκάντο, ντομάτα και κρέμα τυρί αρωματισμένο με λεμόνι και θυμάρι, αλλά και επιλογές για vegan. Στο lunch και dinner menu ανάμεσα σε θαλασσινές επιλογές, όπως το χταπόδι με σάλτσα ξιδιού, ντοματίνια, κάππαρη, μαϊντανό, ελαιόλαδο και φρέσκια ρίγανη, στις πολύχρωμες σαλάτες του, τα μπέργκερ, τις πίτσες, τα ζυμαρικά και τα λαχταριστά κυρίως με T-bone μπριζόλα με baby πατάτες, σπαράγγια, ντοματίνια κονφί, με steak τόνου με φάβα, καραμελωμένα κρεμμύδια, σπαράγγια και σάλτσα teriyaki, με παραδοσιακό σουβλάκι και πολλά ακόμη, θα βρείτε και νέες πεντανόστιμες προσθήκες.

Στα νέα πιάτα θα δοκιμάσετε Σαλάτα Beluga με φακές beluga, ντομάτα, αγγούρι, καρότο τουρσί, κολοκύθι, μαϊντανό, βαλσάμικο, τσίλι και ελαιόλαδο, Paccheri Lobster με κόκκινο αστακό, paccheri, μπισκ, φρέσκια ντομάτα και βότανα, Dry age burger με ψωμί panini, dry age μοσχαρίσιο κιμά 40 ημερών, 250 γρ. cheddar, iceberg, ντομάτα, bacon, Big mac sauce, αυγό, ΒΒQ sauce, Inside skirt (διάφραγμα) 300 γρ. που συνοδεύεται από καλοκαιρινά baby λαχανικά εποχής και στα επιδόρπια, ένα νέο γαλακτομπούρεκο… αλλιώς, με καραμελωμένα φύλλα και κρέμα γαλακτομπούρεκο, σε μια γιορτή γεύσης και παράδοσης.

Ατελείωτος χορός όλο τον Σεπτέμβριο
Ο μήνας ξεκίνησε ήδη δυναμικά, με τον αστέρα των decks John Digweed και θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με πολλά και δυνατά ονόματα.

Κάθε Τετάρτη σας περιμένουν afrobeats στα πάρτι Afro Spiti με djs τους Hulk, Hendricks, Dim Kay, J Fyah και χορευτές τους Mpilex, Kofi, Rafael, Drak.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ετοιμαστείτε για άλλο ένα EPIC Beach Party με Hits και party anthems από τα 80s μέχρι σήμερα, με pop, disco, RnB και trash μουσικές, από τη Rihanna μέχρι την Beyoncé, την Britney Spears μέχρι τους Backstreet Boys και όλα τα ενδιάμεσα. Περιμένετε να ακούσετε τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τις Christina Aguilera, Destiny's Child, Lady Gaga, Drake, Avril Lavigne, P!nk, M.I.A., Katy Perry και πολλούς ακόμα.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, Bolivar & Blend παρουσιάζουν τον Kevin De Vries, έναν γερμανό καλλιτέχνη με παραγωγές σε τεράστια labels όπως Afterlife, Drumcode, Cocoon, γνωστό για το ταλέντο του στην μίξη των κλασικών trance 90s ήχων με την μοντέρνα χορευτική μουσική του σήμερα. Μαζί του οι Reign Of Time & Steph b2b Rezo.

Tην Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου έρχεται το μεγάλο open air summer event, όπου καλεσμένος της FSIevents & του Bolivar Beach Club είναι o Astrix, o απόλυτος κυρίαρχος της ψυχεδελικής χορευτικής σκηνής παγκοσμίως και ένας εκ' των πιο περιζήτητων DJ/Producer στην ηλεκτρονική μουσική. Μαζί του ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του psytrance ήχου DripDrop σε live performance, γνωστός στο ευρύ κοινό από τις επικές εμφανίσεις του στη πόλη μας.

Τo Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον εμβληματικό Fatboy Slim, μία από τις σημαντικότερες μορφές της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής των τελευταίων δεκαετιών, βασικό εκφραστή του big beat, παραγωγό τεράστιων επιτυχιών όπως Praise You, Right Here, Right Now, The Rockafeller Skank, προτεινόμενο 6 φορές για βραβείο Grammy όπου κέρδισε το 1 και με 4 θέσεις στο Βιβλίο Guinness. Support: Μαρία Παπιδάκη, Εύη Σιδηροπούλου, Αλέξανδρος Βραχωρίτης, Steph b2b Rezo.

Σημειώστε ότι μεγάλο πάρτι έρχεται και τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μεγαλύτερο beach rave της Αθήνας με τον Christian Cambas με ένα exclusive set αποκλειστικά για το συγκεκριμένο even. Μαζί του οι resident της Toxic Events οι Deherian Sct και Tanison.

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι τέλειωσε;

Info
Bolivar Beach Club