Τι «μαγειρεύεται» στον Ιστιοπλοϊκό τις επόμενες ημέρες

istioploikos
ΤΡΙΤΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2025

Exclusive δείπνο με μενού 5 σταδίων και live jazz, αλλά και Sunday brunch με άρωμα σφολιάτας έρχονται τις επόμενες ημέρες στον Ιστιοπλοϊκό.

Είτε για δείπνο, είτε για brunch, ο Ιστιοπλοϊκός ετοιμάζει γευστικές καταστάσεις που έχουν σκοπό να μας κατεβάσουν στον Πειραιά τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα: 

Την Πέμπτη 3 Απριλίου, στις 20.00, το Pullman Club φέρνει την exclusive εμπειρία του στον ατμοσφαιρικό χώρο του Ιστιοπλοϊκού Πειραιά, για μία και μοναδική βραδιά, γεμάτη γεύση, αισθητική και ξεχωριστές στιγμές δίπλα στην απαράμιλλη θέα των ιστιοπλοϊκών και της θάλασσας. Καλωσορίστε την άνοιξη με στυλ, με μια μυσταγωγική εμπειρία δείπνου σε ένα μεγάλο τραπέζι, όπου θα απολαύσετε ένα μεσογειακό μενού 5 σταδίων, εμπνευσμένο από τις κορυφαίες γαστρονομικές τάσεις, συνοδευόμενο από έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό και live jazz μουσική.

Dimitris Michailaras
Την Κυριακή 6 Απριλίου, ο Ιστιοπλοϊκός σε συνεργασία με το bakery Temps Perdu ετοιμάζουν ένα απολαυστικό Sunday brunch το οποίο θα μοσχοβολά σφολιάτα με τις δημιουργίες της ομάδας του guest bakery, σε ένα μενού υψηλών προδιαγραφών και ζαχαροπλαστική με εξαιρετικές πρώτες ύλες και ξεχωριστές γεύσεις. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την τέχνη του κρουασάν με αφράτα, φουσκωτά και βουτυρένια σφολιατοειδή, που αν τα κόψετε στη μέση θα δείτε τις δεκάδες επάλληλες κυψέλες της ζύμης, αποτέλεσμα της εξαιρετικής φυλλοποίησης της σφολιάτας. Από γλυκά κρουασάν με γέμιση gianduja και cheesecake μέχρι croque madame και scrambled eggs κρουασάν, όλα θα σας περιμένουν αυτή την Κυριακή.

konstantinos efthimiou

Bonus, φυσικά, η θέα της θάλασσας, που γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που ξεχωρίζει για την ηρεμία και την ομορφιά της. 

Info
Ιστιοπλοϊκός
Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς
210 4134084