Τα σεμινάρια για την τέλεια πίτσα έχουν ήδη ξεκινήσει
Αυτό το καλοκαίρι, η Accademia Pizzaioli Greece θα μας μάθει πώς να φτιάχνουμε σπιτική πίτσα σας επαγγελματική.
Την αυθεντική ιταλική πίτσα όλοι αγάπησαν και τι καλύτερο να μπορούσαμε να την έχουμε σπιτική, όποτε τη θελήσουμε, χωρίς εκπτώσεις στη γεύση, εφαρμόζοντας τις σύγχρονες τεχνικές παρασκευής.
Γι’ αυτό ακριβώς φροντίζει η Accademia Pizzaioli Greece με τα αυτοτελή σεμινάρια που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της στη Δάφνη για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο κι έχουν ήδη ξεκινήσει με επιτυχία.
Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε στις 30/5 με την πίτσα napoletana και η συνέχεια διαμορφώνεται ως εξής:
20/6: Pizza Scrocchiarella
27/6: Pizza Pinsa alla romana
11/7: Pizza Classica
4-5/7: Pasticceria Tradizionale Italiana
18/7: Pizza napoletana
Στο πλαίσιο των σεμιναρίων και υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Ιταλού Chef της Accademia Pizzaioli Greece, θα ακολουθήσετε βήμα βήμα τα στάδια παρασκευής και προετοιμασίας που χρειάζονται, ώστε να πετύχετε τη σωστή ζύμη, ενώ με το κατάλληλο στόλισμα θα μπουν στο φούρνο και θα πετύχουν το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.
Στις 4 & 5 Ιουλίου, μάλιστα, έρχεται σεμινάριο-έκπληξη για όσους θέλουν να μάθουν και να γευτούν τρία εμβληματικά ιταλικά παραδοσιακά γλυκά. Στο τέλος του σεμιναρίου θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και αναλυτικά όλες τις συνταγές που είχατε νωρίτερα δημιουργήσει.
Η φημισμένη AccademiaPizzaioli άνοιξε τις πύλες στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 με στόχο να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα.
Info
www.accademiapizzaioli.gr