Gaya Athens: All-day απόδραση λίγα λεπτά από το Σύνταγμα

gaya-athens
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Μόλις πραγματοποίησε τα λαμπερά του εγκαίνια και αποτελεί το νέο all-day spot στην καρδιά της Αθήνας, για comfort και fun-dining παρεΐστικες καταστάσεις.

Με μια αίσθηση από τη μία προσιτής πολυτέλειας και από την άλλη αυθεντικής φιλοξενίας, το Gaya Athens μπαίνει δυναμικά στην ατζέντα για all-day συναντήσεις στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους. Παρά την κεντρική του τοποθεσία, ωστόσο, υπόσχεται χαλάρωση, είτε επιλέξετε τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο με την περατζάδα της Ερμού στα πόδια σας, είτε καθίσετε στο εσωτερικό του, που αποτελεί έναν πολύ unique χώρο.

Gaya Athens Instagram

Το εντυπωσιακό μπαρ με τη μαρμάρινη μπάρα, τα μοντέρνα έργα τέχνης και οι urban chic λεπτομέρειες φτιάχνουν την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ premium coffee blends, brunch, comfort food αλλά και μία άκρως ενδιαφέρουσα λίστα, που εμπλουτίζεται διαρκώς, για τους cocktail aficionados. 

Gaya Athens Instagram

Σε αυτή την uplifting ατμόσφαιρα, σας περιμένουν fun-dining εμπειρίες για φαγητό και δροσερά cocktails, είτε μετά το γραφείο και τα ψώνια, είτε για τις all-day ξέγνοιαστες βόλτες σας, είτε για τα καθημερινά σας νυχτοπερπατήματα στο κέντρο.

Info
Gaya Athens
Καλαμιώτου 2, Αθήνα
210 3249450